Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy reagálnátok ha kiderül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok ha kiderülne egy régi barátotokról hogy meleg?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem azokat az eddigi meleg hozzászólókat, akik azt felelték, hogy összejönnének vele.

Én két régi barátomnak is átéltem a comming outját, és eszem ágában sem lenne, no way. Kábé tesóként tekintek rájuk.

Amúgy szerintem igen ritka, hogy valaki 6-8 éve vagy még régebb óta a barátod, és ezt a hírt rosszul fogadná. Velem kapcsolatban teljesen homofób emberek véleménye is megváltozott. Ha valaki igaz barát, akkor ez által változik a világnézete és megérti.

22/f/m

2018. jún. 23. 00:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derült ki? Bevallotta vagy csak sejted? Ez nem mindegy.
2018. jún. 25. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Még örülnék is neki sőt talán még fel is ajánlanám neki hogy komolyabb dologban is benne lennék hiszen nem egyszerű találni olyan meleg pasit akivel tartós kapcsolatot is lehet ápolni. Bár az ilyen lassan már csak álom marad. 45f
2018. júl. 21. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ hol vagyunk. Ha éppen iszunk valahol akkor meg kérdezném hogy mit iszik és hoznék egy kört. Ha valahol eppen sportolnánk akkor lecseszném hogy csak kifáradt és tereli a szót.

...Szóval leszarnám.

2018. dec. 5. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!