Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagálnátok ha kiderülne egy régi barátotokról hogy meleg?

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem érdekelne, nem az én dolgom. Biztos meglepődnék, de nem kezdenék el sem gyalázkodni, sem pedig zaklatni, hogy meséljen. Élje boldogan az életét.
2018. júl. 4. 10:16
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Sejtettem.

Feltűnik azért, hogy valami nem stimmel egy fiúval. Amúgy igazán nem érdekel hogy ki kivel boldog.

2018. júl. 4. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha soha nem láttam addig lánnyal semilyen szituációban együtt lenni, akkor teljesen nyilvánvaló a dolog.
2018. júl. 4. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van aki zárkózott, magányos típus, nem keresi mások társaságát az még lehet akármilyen irányultságú. Azonban ha egy fiú amugy normálisan elvan az embereekkel, de nincs évek óta egy lány se a közelèben az hetero nem lehet.
2018. júl. 4. 10:48
 5/11 he84 ***** válasza:
100%
Én teljesen elfogadnám.
2018. júl. 4. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy érted, hogy ex-pasiukról derül ki? (Csak mert úgy érdekesebb a kérdés. :P És ahogy látom senki nem értelmezte így.)
2018. júl. 4. 17:20
 7/11 PersonalSpace válasza:
92%
Kicsit szomorú lennék, hogy valójában valószínűleg sosem tetszettem neki, de összességében megérteném, elfogadnám és támogatnám.
2018. júl. 5. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

mivel azt irtad,hogy a barátod? igy semmi nem történik.marad a barátod.

nem lesz más ember ettől,de viszont van egy barátja akivel őszinte lehet.előttem válaszoló ekkora ostobaságot hogyan volt képes leírni? nem is értem.

ez nem jellemhiba,nem betegség,nem választható,és aki intelligens értelmes ember az nem csinál ebből "ügyet" mert a szexuális élete mindenkinek a magánügye.nekünk pedig nem feladatunk ebbe beleszólni.

elfogadni viszont igen.

2018. júl. 9. 07:31
 9/11 Kincsesne ***** válasza:
10%

Kihűlne az iránta érzett, egykor "meleg szeretetem". :-)

Egyébként senkit nem bántanék csak azért, mert OTTHONÁBAN hasonló neműt szeret, - de azt hányingerkeltőnek tartom, hogy kimennek az utcára, és ott kérkednek azzal a felfogásukkal, hogy nem akarnak gyereket, nem akarják az életüket folytatni, álljon meg náluk a családjuk, a nemzetük élete, azok inkább haljanak ki a világból, de ők, a "mások" FIATALON annyit szexelhessenek, amennyit akarnak. Mert hogyan is képzelhetnék el magukat idősnek?! - Egyébként talán éppen azért mennek utcára a "másságukkal" dicsekedni, mert a NORMÁLIS társadalomban igen nehéz lehet nekik társra találni. - De ez az életellenes felfogásuk - szerintem - a HELYTELEN NEVELÉS eredménye, ROSSZ PÉLDA utánzása. Ezért bűn már a közös utcára-vonulásuk is, - mert rossz példát mutogatnak a gyanútlan ifjúságnak, akik MÉG NEM ÉRTHETIK, miről is van szó! Ahogy a NORMÁLIS férfiak és nők nem tüntetnek az utcán azzal, hogy ők NORMÁLISAK, nem lenne szabad MEGENGEDNI, hogy a MÁSSÁGUKRA "büszkék" az abnormalitásukat utcán hirdessék, akár gyerekek előtt is! Hiszen ÁRTANAK NEKIK! Megrontják az ártatlan ifjúságot a színes kavalkádjuk csábításával! - Maradjanak otthon, és szeressék egymást fiúk vagy lányok, - de ne úgy, hogy mások is lássák! Az utcán RUHÁT VISELÜNK: szoknyát, vagy nadrágot, és azt sem illik utcán mutogatni, hogy "mi van benne"!

2018. júl. 9. 20:57
 10/11 he84 ***** válasza:
94%
Azért az nem ugyanaz, hogy valaki odakint fel meri vállalni, hogy ő egy vele azonos nemű embert szeret és mutatkozni mer vele mások előtt is, mint hogy direkt feltűnően hirdeti. Nem abnormális, hanem más! Na de sajnos vannak, akik félnek a mástól, pedig nem esznek meg. Ennyi erővel a heteró párok szintén ne járjanak kézefogva és egy párként az utcán, mert szegény gyerekek még nem érthetik mi van, ha látnak egy ilyet, mert túl kicsik hozzá. Ugyan már! Ha ilyet lát egy gyerek, legyen az akár heteró, akár azonos nemű pár, akkor el kell magyarázni érthetően a gyereknek az ő szintjén, ennyi és nem több, nem árt nekik. Legalább nem túl későn lepődnek meg és előbb elfogadóbbak lehetnek. Nem ettől függ, hogy egy gyerek milyen beállítottságú és nem nevelés kérdése, aki ezt hiszi, az nagyon téved! Mindenki szexel, szeretkezik azzal akivel és ahányszor csak akar (legyen az heteró, vagy azonos nemű pár), ha a másik benne van, nem kötelező szaporodni, így is eléggé sokan vagyunk már a Földön! Ennyi erővel az se normális, ha egy heteró pár később nem akar gyereket. Ugyan már!
2018. júl. 10. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!