Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha a randin kiderülne roma a
srác, pedig a képekről egyáltalán nem tűnt annak?
Főleg, ha alapvetően nem jönnek be, és el se tudnál egy
roma sráccal kapcsolatot képzelni?
Figyelt kérdés
Nekem pont ilyen történt. Nagyon meglepett, előre ott is akartam hagyni, de meg volt beszélve, hogy együtt töltjük a napot és még lakást is vettem ki, szóval adtam egy esélyt. Csókolóztunk, ölelkeztünk, együtt aludtunk - ennél több nem is volt. Amúgy mindketten komolyat keresünk. Cuki és kedves volt, a viselkedéséből egyáltalán nem jött le semmi romaság. Bár nem tartom magam rasszistának, nagyon zavar a gondolat, hogy a párom más bőrszínű legyen. És így az arca se jön annyira be, mint a képeken (amelyek egyértelműen filteresek voltak). Ti folytatnátok ezek után?
Én folytatnám. Ha tetszik, a bőr szín nem lehet akadály.
2021. nov. 26. 22:43
2/14 anonim válasza:
Ha az egész napot eltöltöttétek együtt akkor már eldöntötted a dolgot, ne mások véleménye érdekeljen hanem az ember, meg a saját érzéseid.
Roma v. nem roma, ha valakitől filterezett képet kapok akkor ott valószínűleg vége a találkozónak - mert HAZUDOTT, előre becsapott, a bizalomnak azzal már lőttek is.
2021. nov. 26. 22:54
3/14 anonim válasza:
"Bár nem tartom magam rasszistának, nagyon zavar a gondolat, hogy a párom más bőrszínű legyen."
Ez így önmagában azért elég rasszistán hangzik, tekintve hogy más kifogásolnivalót nem nagyon találtál benne. :D
De végeredményben nem is számít, hogy rasszista vagy-e, ha nem tudod magad elképzelni egy roma sráccal akkor nem fog menni és kész.
2021. nov. 26. 23:13
4/14 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, inkább engedd el. Így nem lehet kapcsolatot kialakítani, hogy nem tudod feltétel nélkül elfogadni a másikat. Valahol egyébként megértem amit írsz. Bármennyire is eljátsszuk az elfogadót, elhitetjük magunkkal is, hogy milyen elfogadóak vagyunk, de mindannyiunkban ott van az valahol előítélet a cigányok felé. És ez sajnos nem alaptalan. Nem szabad beskatulyázni egy kisebbséget, de azért ne legyünk álszentek.
2021. nov. 26. 23:53
5/14 anonim válasza:
Én sem járnék vele a szét filterezett képei miatt ez az első hazugság és még csak most találkoztatok. Bár ebből főleg az jön le, hogy szégyenli magát.
2021. nov. 27. 02:21
6/14 anonim válasza:
Akit zavar a másik eltérő bőrszíne, az bizony keményen rasszista
Az a srác jobbat érdemel nálad
2021. nov. 27. 05:14
7/14 anonim válasza:
Igaza lenne annak aki azt írta a srác jobbat érdemelne nálad.....de!Az mindent dönt ,hogy filterezett képekkel keres magának párt .Magyarul megmásítja a képeit,nem a valós kinézetét mutatja.....tehát csal azért hogy találjon valakit magának .ez minimum átbszás.
2021. nov. 27. 07:53
8/14 anonim válasza:
Ha így zavar később is fog…
2021. nov. 27. 08:47
9/14 anonim válasza:
Nehéz kérdés, én se vagyok rasszista, de nem tudnám elképzelni más bőrszínű vagy rasszú emberrel. Már egyes spanyol srácok is túl déliesek 😅
Egyébként feketék között is gyakori, hogy fehérrel nem. Gondolom őket se nézik rasszistának emiatt, tehát akkor ránk se lehet mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!