A kérdező szavazást indított:
Nagyon pozitív
Inkább pozitív
Inkább negatív
Nagyon negatív
82 szavazat
2/33 anonim válasza:
Vannak jó cigány ismerőseim és vannak rosszak is. Nem igazán tudok általánosítani
3/33 anonim válasza:
Én most összeszámoltam neked.
Életem 30 éve során, amennyire emlékszem.
Pozitív tapasztalatom cigányokkal: 3
Negatív: 12
Szóval nyomtam egy inkább negatívat. Bocs.
5/33 anonim válasza:
Inkább negatív, viszont van olyan barátom, aki cigány, és elég szoros barátságban vagyok vele. Illetve találkoztam már szorgos, normális cigányokkal is, akikkel az égvilágon nem volt semmi probléma, jól neveltek voltak, stb. Viszont voltak azért negatív tapasztalataim is, szóval az inkább negatív opcióra mentem, mert azért a negatív tapasztalataimból több van.
8/33 anonim válasza:
A legjobb barátom, akiben teljes mértékben megbízok már vagy 30 éve, cigány. Ő szokta mondani, "cigányokba ne bízz, ne állj velük szóba, mert arra rábaccccol"
9/33 anonim válasza:
Inkább negatív. Vannak cigány ismerőseim akikkel semmi gond nem volt, ami nagyjából 5 főt tesz ki.
10/33 anonim válasza:
Eléggé rasszista kérdés
De amugy nagyon nem csípem én se őket:D
De, ők se csípnek ám minket, csak kihazsnálnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!