Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a benyomásotok a cigányokka...

Mi a benyomásotok a cigányokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 19:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
#30 TV műsorokban esetleg, a valóságban sehol.
2021. máj. 26. 18:21
 32/33 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen inkább negatív! Ezt a sok nyomorultat, akik ilyen spártai kemalnak nevezik magukat, meg Boykanak feszítgetnek a facebookon, virít róluk az intelligencia azonnal meg kellene őket ölni! Az ilyen Lakatos Brendon félékért és hasonló mentalitású stabil menőket ki kellene nyírni! Egyért sem lenne kár, agresszívek, hangosak, igénytelenek, buták, lusták. A feszítés az bezzeg megy, dögöljön ki az a mocskos fajtájuk!! A tisztességes cigányokkal meg eddig sem volt gond, de ez kb. pár perc beszélgetés után nagyjából lejön.
2021. jún. 26. 22:08
 33/33 anonim ***** válasza:
86%

Jajj, dehogy van ezek között normális. Előbb -utóbb előjön belőlük a vér, valahol kibújik a szög a zsákból. Rohadék az összes. Adtam már cigánynak esélyt, minden alkalommal megjártam velük.

Egyik ismerősöm belezugott egy cigány srácba. Fülig szerelmes volt. A gyerek az elején tette a szépet, szép szavak, stb. Nem is volt a fiúnak családja se, árván maradt, barátja se sok, testvére sem volt, így a lány gondolta, nem lehet baj. A fiú nem akart dolgozni, és láss csodát, előkerült egy testvér a semmiből, aztán egy másik... Behalózták a nőt, már szinte az egész familiát ő tartotta el, alig tudott ettől a majomtól megszabadulni. Cseppenként szivárgott az életébe a méreg, majd teljesen kimutatta a foga fehérjét, amikor nyeregbe érezte magát....

Mondom, én is barátkoztam roma lánnyal a suliban, nagyon rendesnek tűnt, de egy rohadt aljas senki volt és az ÖSSZES AZ !!

2022. jan. 18. 23:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!