Jajj, dehogy van ezek között normális. Előbb -utóbb előjön belőlük a vér, valahol kibújik a szög a zsákból. Rohadék az összes. Adtam már cigánynak esélyt, minden alkalommal megjártam velük.
Egyik ismerősöm belezugott egy cigány srácba. Fülig szerelmes volt. A gyerek az elején tette a szépet, szép szavak, stb. Nem is volt a fiúnak családja se, árván maradt, barátja se sok, testvére sem volt, így a lány gondolta, nem lehet baj. A fiú nem akart dolgozni, és láss csodát, előkerült egy testvér a semmiből, aztán egy másik... Behalózták a nőt, már szinte az egész familiát ő tartotta el, alig tudott ettől a majomtól megszabadulni. Cseppenként szivárgott az életébe a méreg, majd teljesen kimutatta a foga fehérjét, amikor nyeregbe érezte magát....
Mondom, én is barátkoztam roma lánnyal a suliban, nagyon rendesnek tűnt, de egy rohadt aljas senki volt és az ÖSSZES AZ !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!