Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy rengeteg...

Miért van az, hogy rengeteg fideszes készpénznek veszi a rogáni propaganda gondolatait Magyar Péterről, majd ugyanazokkal az érvekkel tesznek fel itt kérdést?

Figyelt kérdés
Más is észrevette ezt? Vagy van aki tényleg hisz a rogáni propagandának Magyar Péterrel kapcs?

febr. 4. 00:47
1 2
 1/12 PMC Wagner ***** válasza:
61%
Mellik kérdésekről lenne szó? mert talán 1-2 ilyennel ha találkoztam az elmúlt pár hétben
febr. 4. 01:08
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanezt csináljátok, csak ti a libsi propagandát eszitek meg.
febr. 4. 01:09
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Talán mert igazat írnak Pszicho Petiről?
febr. 4. 01:18
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Leginkább csak erősíteni akarják a HAZUG propagandát, és abban biznak, hogy magukhoz hasónló hülyék, vagy a még ostobábbak majd elhiszik, és akkor fokozzák a HAZUG hisztériát.
febr. 4. 02:24
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
4: Mi volt a hazugság?
febr. 4. 02:54
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Mert a hipnózisban elő csőcseléknek nem szempont a következetesség.
febr. 4. 03:30
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Szerencse a szerencsétlenségben az, hogy én ülök fel a legkevésbé a rogáni propagandának, sőt semmiféle propagandának nem ülök fel, igy én Magyar Péter kormányprogramjáról szoktam feltenni kérdést, vagy, hogy mégis, miben reménykednek a szavazói, amikor a kormány 10000 ft-ért vásárol szavazatokat, de csak annyi választ kapok, hogy, ha nem tetszik, akkor marad a krumpli.
febr. 4. 05:44
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
febr. 4. 07:49
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Észrevettem, de ez még hagyján! A kedvencem az, amikor zsigerből közlik egy kormánykritikus állításra, hogy az hazugság, majd a tényekkel való szembesülés után átkapcsolnak kioktató/személyeskedőbe és közlik, hogy ez egy parttalan vita.

Persze nem mindenki ilyen, de itt ezt a zombiosztagot azért szép számban képviselik.

febr. 4. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Az, hogy kijön egy hír és annak alapján kiírnak kérdéseket, azzal semmi probléma nincs kérdező, ezeket lehet challengelni. Az agyrohadásra inkább azt hoznám példának, mikor valami propaganda véleménycikkeket tesznek be és arról írnak ki kérdést, holott az égvilágon semmi új információ nincs bennük, csak Sorostól a démonig mindent egyfazékba tesznek és egy "az előző részek tartalmából" típusú össze-visszaságra nyáladzanak.
febr. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!