Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Rogán-féle propaganda...

A Rogán-féle propaganda direkt nem jön rá, hogy a Magyar Péter ellen indított lejáratókampanyok, interjúk, hangfelvételek kontraproduktívak?

Figyelt kérdés
Az emberek továbbra sem Magyar Péterre hanem a Tiszára szavaznak majd, lényegtelen Magyar Péter személye. A Fidesz, DK leváltását akarjuk, s egy élhetőbb, működőbb Magyarországot.

ma 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
A saját táboruknak szólnak,ne hogy elbizonytalanodjanak.Közöttük nem kontraproduktív.
ma 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell mindent elhinni amit MP mond. Eddig az folyt a csapból is, hogy a Fidesz mindent mér és mindig azt képviseli amit mértek, nincsenek elveik. Most meg ugyanezekről azt találtátok ki, hogy kontraproduktív amit csinálnak, mert olyan hülyék, hogy nem tudják mérni és abbahagyni ha valami nem működik.

26-33% közé mérik a teljes népességben a Tiszát. Ennyivel nem lehet választásokat nyerni. (2022-ben a Medián közvetlen a választások előtt 40%-a mérte a Fideszt és ebből lett 2,8 millió szavazata, hasonló mobilizáció esetén a Tisza 1,8-2,3 millió szavazatot kapna)

A lejárató kampányok nem az O1G szimpatizánsoknak szólnak, hanem a Fidesz saját táborának és azoknak akik nem elkötelezettek. Márpedig ha náluk se működnének akkor nem csinálnák.

ma 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A Rogán féle propagandát rohadtul nem érdekli, hogy mi működik, mi nem.

Azok a kampánypénzek, amik ott elköltésre kerülnek, semmi másról nem szól, mint, hogy saját magukat kifizessék.

Nem érteni, hogy működik a NER, csak kritizálni...

ma 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit drága azért a közpénz milliárdokból folytatott Tisza párt elleni kampánya a Fidesznek csak azért hogy Orbán vezér megőrizhesse a hatalmát és 1000 milliárdjait.

Megérett egy kipucolásra a rezsim.

ma 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán hogy tud ez barkit is érdekelni? Szerintem a legtöbb nem fideszes eljutott oda, hogy bárkira leszavaz mar. Magyar Péter, volt fideszes a legjobb példa. És mielőtt azt mondaná valaki, hogy a Tisza az Fidesz 2.0, a Fidesz mikor foglalkozott a korrupció ügyével, az egészségügy, oktatásügy, infrastruktúra stb fejlesztésével?
ma 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy már nem nyomják annyira a lejárató kampányt MP ellen, talán pont ezért, mert nagyobb pozitív reklámot csinálnak neki az ellenzékieknél, mint amekkora negatív reklámot a fidesz-hívőknél. A hívek tudják, kire kell szavazniuk, viszont a bizonytalan ellenzékieket simán terelhetik ezzel a Tisza irányába.

Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy visszább vettek a negatív kampányból? Mert ez is lehet.

ma 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezért is lassult le a Tisza népszerűségének növekedése, mert a Fidesz visszább vett a karaktergyilkolási kísérleteiből. :)
ma 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is kezdik látni, hogy nem találnak rajta fogást. Tegnap Magyar Péter határozottan elutasította Gyurcsány ajánlatát is egy koalícióra. Sőt szerintem a Tisza full egyedül kívan indulni, hogy véletlenül se lehessen begyurcsányozni.
ma 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Nagyon jól tette, hogy elutasította Gyurcsányt. Ez a fidesz leváltásának egyik alappillére. 👍
ma 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Lényegtelen Magyar személye? Belőle áll a párt… nevez már meg rajta kívül országosan ismert Tisza politikust, pedig azt ígérte nem egyszemélyes műsor lesz, és az ő sikere miatt hátszéllel fel tudtak volna már építeni egy két másik arcot is. A Tisza szigetekre is sokkal kevesebb szerep jut, pedig ők tudnák árnyalni a MP jelenséget, mert engem baromira nem érdekel a Fidesz propagandája, viszont konkrétan Magyar személye taszít el a Tiszától.. Ha lenne valami értelmesebb ellensúlya, aki mondjuk szakértelemmel nyilatkozna a párt programjairól céljairól, akkor kevésbé zavarna az a szint amire MP le tud menni…
ma 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!