Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha a randin kiderülne roma a srác, pedig a képekről egyáltalán nem tűnt annak? Főleg, ha alapvetően nem jönnek be, és el se tudnál egy roma sráccal kapcsolatot képzelni?
Figyelt kérdés
Nekem pont ilyen történt. Nagyon meglepett, előre ott is akartam hagyni, de meg volt beszélve, hogy együtt töltjük a napot és még lakást is vettem ki, szóval adtam egy esélyt. Csókolóztunk, ölelkeztünk, együtt aludtunk - ennél több nem is volt. Amúgy mindketten komolyat keresünk. Cuki és kedves volt, a viselkedéséből egyáltalán nem jött le semmi romaság. Bár nem tartom magam rasszistának, nagyon zavar a gondolat, hogy a párom más bőrszínű legyen. És így az arca se jön annyira be, mint a képeken (amelyek egyértelműen filteresek voltak). Ti folytatnátok ezek után?2021. nov. 26. 22:41
12/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, szóval nyugodtan írhat roma is
13/14 anonim válasza:
Nem amiatt rasszista, amit a 10-es irt, hanem amit a kerdezo maga irt
14/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna.Még örültem is volna.Többször akartam kalandot romával de nem találtam rá senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!