Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a nőről, aki szeretőként, rámenősen, határozottan, de eléri, hogy a férfi végül elhagyja a családját érte?
#30:
Te vagy a rosszindulatú itt egyedül senki más! Nekem kívántad azt, hogy megcsaljanak és mindenféle teketória nélkül azt írtad, hogy agresszív vagyok, ostoba vagyok és, hogy én vagyok/voltam a hűtlen holott te vagy az.
Egyáltalán nem is kellett volna reagálnod a hozzászólásomra, te szúrtál ki engem és nem fordítva.
Az, hogy neked az a nézeted engem nem zavar egyáltalán, tudom, hogy azért az, mert félrelépegető vagy, vagy voltál (lehet leszel is). Másképp nem írnád, hogy rendben van, hogy az emberek amióta emberek hűtlenkednek.
Nem kell velem egyetérteni se, egyáltalán nem várom el. Maximum egyetérthetünk abban, hogy nem értünk egyet. Azt meg, hogy honnan szedted, hogy elszámolással tartozol bárkinek is a párodon kívül nem tudom minek írod, nem számoltattalak el...Te estél én nekem, mert fáj az igazság. :DDD
További szép napot és hűtlenkedést, ha neked úgy jó. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!