Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erkölcstelenség és az, hogy valaki rossz ember, nem kizáró tényezôk a nôk számára?
Mikor valaki azt mondja, hogy a fiatal nôk nagy része a bunkó rosszfiúkat szereti, azt mondják, hogy nem igaz, mert ôk csak a határozott férfiakat szeretik.
Nos, a határozott férfiak között is vannak jó emberek és bunkó roszfiúk. Én úgy vettem észre, hogy nem csak a határozott jó emberekre, hanem a határozott rosszfiúkra is bukik a legtöbb nô.
Szóval ha határozott, akkor már mindegy, hogy milyen ember, milyen erkölcsi szinten áll?
Biztos hogy vannak ilyen nők, akiknek nem számít, vagy csak nem veszik észre az elején a hibákat.
Nekem mondjuk kizáró ok lenne, az is volt mindig, ha valaki konkrétan egy trágya ember.
felnőtt korban már fontosabb az amit írsz, tény, amikor már család és együttélés van, akkor a bunkóság nagyon taszító. Mert akkor már tényleg életed párját keresed.
Fiatal kor más, mert akkor még elveszett vagy a nagyvilágban és lehet az neked a különleges, hogy valaki bunkó, mert az lázadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!