Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a legtöbb nő nem vonzodik az olyan pasikhoz akik tényleg szeretik öket? Viszont akik leszarják öket pont olyan ember kell nekik. Helyesìrási hibáért bocsi telon vagyok.21F
Mert akármilyen furcsa, a nőkben is benne van a küzdőszellem, csak ez ebben a hülye formában jön ki. Az elérhetetlen izgalmasabb, mint ami ott van készen. Evvan. :(
Na persze, hosszútávon sokkal de sokkal jobb olyannal, aki szeret és ki is mutatja!!
21 L
3-as, nem nem akkor fognak ejteni, az elején, hanem amikor már beleszerettél valakibe, és ő apránként rájön a hibáidra.
Na ezt lesz nehéz megemésztened, nem sok ember viseli el, ha "leértékelik"
A szerelemben, párkapcsolatokban az a nagyszerű dolog, hogy sok emberben helyrerakja a téves önértékelését.
Annak idején amikor odáig voltam egy szép lányért, szabályosan "leszánalmasoztak", mai fejjel már tudom, hagynom kellett volna a francba az olyan nagyképű, egoista, hülye libákat.
Az, hogy valaki szeret engem, nem elég ok arra, hogy én is szeressem. Sőt, az, hogy egy pasi kedves és jószívű nem elég ahhoz sem, hogy vonzalmat érezzek iránta. A pasi érzelmei, viselkedése ebből a szempontból irreleváns- ha szeretem, akkor is szeretem, ha ő ezt nem viszonozza.
De mondd, te miért vonzódsz olyan lányokhoz, akik nem viszonozzák az érzéseidet, csak lecarnak téged? :) A kérdés oda-vissza működik. Nekem szerencsére sosem volt ilyen problémám (max a korai tizenéveimben), de sokaknál valóban észrevehető ez a hozzáállás. Ez van. Majd találkoznak olyannal, akivel kölcsönös a dolog.
Vagy te örülnél neki, ha egy lány szánalomból állna össze veled, nem érezne semmit, csak azért van ott melletted, mert megsajnált? Szerintem érezhető lenne a kapcsolat bármely részén. Ha nem vonzódok hozzá, nem érdekel mint társ, akkor felesleges húzni az idejét, sokkal jobban fájna a pasinak ha sok randi, fals remények sorozata után mondanám azt, hogy bocsi, nem kérek belőled. Szerintem legalábbis.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!