Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fájdalmas szakítást él túl az ember? Ha eljön a pont, h elegem van a párkapcsolatokból, akkor még van esély, h mégis megtalálom az igazit?
Á, ez nem úgy van! Egész jól bele lehet jönni! Ami nem öl meg, az erősít. Nekem már elég jól megy :)
A szerelemmel sokszor együtt jár a szakítás, és "ha múlik akkor fájnia kell, hogy érezd mennyit ér, még tart."
Ez már csak ilyen.
Ahogy az elsö írta ami nem öl meg, az megerősít :)
Ilyen az élet néha padlót fogunk legszíveseben elmenekülnénk a világ elől,hogy minden fájdalom eltünjőn,de akkor rájövünk,hogy akkor a magányosság is nagy ellenség.
Kicsit kapcsólódj ki ,olvass ,menj a baráti köröddel valahova ahol jól érzed magad/ érzitek maagtokat ;)
Fel a fejjel, ezek tényleg az életünk kanyargós ösvényeinek részei. Túl kell élnünk.
Sajnos tudom,hogy ezt könnyű írni,de sajnos mást nem tudok tenni,de remélem segítettem :)
Amúgy a konkrét válasz, bármikor befuthat az igazi, lehet évekbe kerül ,lehet hónapokba , csak bízz magadban :)
kedvesek vagytok, de lány vagyok :)
Jól érzem magam a bőrömben, nem arról van szó, csak félek attól, h megint beleszeretek valakibe és aztán otthagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!