Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozott, erős nők milyen férfire vágynak?
Tudom akire felnézhetnek meg blablabla..
de mit kell tenni a férfinek hogy egy ilyen nő felnézzen rá? hogy egy ilyen nő behódoljon neki?
Rosszúl fogod fel, behódolni, egy határozott erős nő sem fog. A legtöbbbnek és nekem is nem egy irányító kell hanem partner aki tisztel és nem okoz gondot elismerni neki ha a másik jobb valamiben. Egyenrangú félnek kellene lennie.
Az hogy határozott erős ember legyen nem árt, ha pl egy rossz napomon nem tudok féket vetni a nyelvemre és beszólók valami erőssebbet akkor nem törjön össze a lelke. Türelem meg mindíg kell az ilyen emberekhez.
Mindenkinél mások azok a tulajdonságok amiért felnéz egy emberre. Nálam ez a határozott, erős, igazságos, nyugodt és türelmes de ha kell kifejezetten erősen fel tud lépni típus aki nem veri a mellét, hogy mekkora macsó hanem teszi szépen a dolgát és röhög a magukat nagynak képzelő paprikajancsikon. (nem sok ilyen ember van amúgy).
Ezt viszont nem lehet tanulni, vagy ilyen alapból valaki vagy nem, ha itt kérdezgeted, hogy mit kell tenned, nem pedig úgy vagy vele, hogy ugyanolyan ember mint én miért ne sikerülne akkor te, kérdező nem tartozol a határozott, egészséges önbizalmú férfiak közé. Persze tévedhetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!