Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magabiztos, határozott, erős lány vonzóbb, mint egy szerény?
Én magabiztos vagyok, van önbizalmam, abszolút nem mondható rám, hogy naív lennék, stb. eddig én csak olyan pasikkal futottam össze, aki a szerény, csöndes, kissé önbizalomhiányos lányokat kedveli, mert azoknak mindent be lehet magyarázni, nagyon sok olyan dolgot meg lehet velük "etetni", amire én csak röhögve rávágom, hogy "szép próbálkozás volt".
Szóval, csak duma, hogy a férfiak többsége az olyan csajokat részesíti előnyben amilyen én vagyok, a tapasztalat azt mutatja, hogy nem igazán szeretik, ha valaki velük egyenértékű, ők akarnak dominálni, és megijednek attól, ha kertelés nélkül kimondom a véleményem, nem szempillarebegtetve, pirulva, hanem "kimondom a frankót":D
20/L
magabiztos, határozott, erős
Úgy gondolom ezek vagyunk mi, azaz a férfiak egy kapcsolatban. Ilyen nőt szerintem csak egy megtévedt homokos keres magának vagy mérhetetlenül gyenge, irányításra vágyó férfiak.
öhm nekem minél szerényeb kéne mivel nincs tapasztalat csajozás terén annyi, bnő se volt
F18
Magabiztosaktól irtózom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!