Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Határozott férfi kell? Valahogy úgy érzem nem tudom megemészteni mikor nyafog vagy kérlel egy férfi .
?? és ez most,, lényegében mi a kérdés?
Nem biztos mindenki egy nyafogós, síró pityogó (lélekben) kisfiút szeretnem,, ez úgyis a kémián múlik, nem így direkt tulajdonságok alapján..
"ahaa, na lássuk csak izmos pipa,, festett haj pipa,, igen mmm, hosszú haj....nincs pipa,,"
Ez most csak úgy eszembe ötlött ,hogy mennyire nem szerettem a szituációkat mikor gyengeséget és nagy mértékű határozatlanságot láttam azon a férfin akiért nagyon oda voltam amúgy . Az a lényeg ,hogy leessen nekem ,mennyire nem is felelt meg az a személy a számomra és milyen hülyeség vett rajtam erőt annó .
Sokszor a nők érettebbek , az az érzésem .
Te ne akarj anyáskodni az pszichológiai szempontból nem jó. ha a férfi is vágyik ilyesmire akkor még nem nőtt fel érzelmileg teljesen, ez senkinek nem jó. lehet valamire mondani, hogy cuki amikor kibújik belőle a gyerek, de érzelmileg nincs minden okésba akkor.
De döntsd el: Kellek, mint határozott férfi vagy sem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!