Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok fejletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok fejletlen férfi?

Figyelt kérdés
Mintha nem férfiasodnának meg, vékonyak, kopaszodnak, nőies vonásaik vannak, nincs rajtuk egy deka izom se.
2013. aug. 5. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
de van sok olyan, aki meg egyáltalán nem ilyen
2013. aug. 5. 12:32
 2/17 anonim válasza:

Régebben a férfiak sok fizikai munkát végeztek, manapság mindent gépek csinálnak helyettünk szinte, így aztán max a sportolók izmosak, (meg a felfújt testépítők, ha azt egyáltalán izomnak lehet nevezni...)

A kopaszodás nem nőies, épphogy "férfias" (úgy értem, hogy inkább a férfiakra jellemző dolog), nem tudom, azt hogy keverted ide.

Nőies vonások? Ezt mire érted? Külsőre, belsőre?

2013. aug. 5. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:

külsőre érti sztem, hogy csigatestűek, szőrtelenek.

való igaz, manapság kevés férfitársam végez tényleg kemény fizikai munkát, egyre inkább a szellemi dolgok felé terelődnek, ígyaztán sokan a testüket elhanyagolják...

amugy, a fejletlen férfiról annyit, hogy én marhára nem vagyok az, mégsem vagyok esete sok lányak. pont azokat keresik, a kisfiús srácokat...:/

én emg borosta, feketa haj ,barna szem, izmos, sportos alkat, és van rajtam szőr is, (na nem annyi, és nem midnenhol!) kb nemsokra megyek vele.

2013. aug. 5. 12:37
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
Mert eltörölték a kötelező katonai szolgálatot.
2013. aug. 5. 12:38
 5/17 A kérdező kommentje:
A nőies vonásokra, tényleg ezt a túlzott szőrtelenséget értettem főként, meg mikor a pasinak jobban be van lőve a haja, mint nekem, többet jár fodrászhoz? - kicsit kiábrándító, pedig én is odafigylek ilyesmikre. Az öltözködést már meg se említeném...
2013. aug. 5. 12:41
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Egy testépítő miért lenne felfújt? K*rvára imádom már, hogy minden hozzá nem értő ilyeneket próbál okoskodni. A súlyzós edzéstől miért lenne más izmod mint mondjuk a szarlapátolástól, vagy nehéz zsákok cipelésétől? Súly-súly, csak ez a sport direkt arra megy rá, hogy minél több izmot rakjál magadra. A profik hülyeségből kezdenek 200 kilóval fekvenyomni nem? Biztos azért guggolnak 300 kilóval mert felfújtak az izmaik. Amire te gondolsz a synthol ami egy folyadék, és azt fecskendezi be pár gyökér állat, de az sem felfújt izom, és még csak nem is izom, és semmi köze a testépítéshez, kb annyi mint ha egy futó jobban akarna úszni...
2013. aug. 5. 12:42
 7/17 anonim ***** válasza:

# 5: Jaaa, hát az meg egyszerű divat. Manapság az a sikk, ha a férfiak szőrtelenítik magukat mindenhol, babapopsi simaságú az arcuk és úgy néznek ki, mintha akkor jöttek volna fotózásról.

Vannak egyébként férfias emberek de úgy látszik, hogy arra pont, hogy kicsi az igény manapság. (tapasztalatból)

2013. aug. 5. 12:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Sajnos, igen kevés ilyen férfi van manapság:

[link]

[link]

2013. aug. 5. 12:45
 9/17 A kérdező kommentje:
A kopaszodás viszont tényleg nem illik ide, bocsánat.
2013. aug. 5. 12:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Ellensúlyozza más, sok dolog a kopaszodását.
2013. aug. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!