Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok fejletlen férfi?
Régebben a férfiak sok fizikai munkát végeztek, manapság mindent gépek csinálnak helyettünk szinte, így aztán max a sportolók izmosak, (meg a felfújt testépítők, ha azt egyáltalán izomnak lehet nevezni...)
A kopaszodás nem nőies, épphogy "férfias" (úgy értem, hogy inkább a férfiakra jellemző dolog), nem tudom, azt hogy keverted ide.
Nőies vonások? Ezt mire érted? Külsőre, belsőre?
külsőre érti sztem, hogy csigatestűek, szőrtelenek.
való igaz, manapság kevés férfitársam végez tényleg kemény fizikai munkát, egyre inkább a szellemi dolgok felé terelődnek, ígyaztán sokan a testüket elhanyagolják...
amugy, a fejletlen férfiról annyit, hogy én marhára nem vagyok az, mégsem vagyok esete sok lányak. pont azokat keresik, a kisfiús srácokat...:/
én emg borosta, feketa haj ,barna szem, izmos, sportos alkat, és van rajtam szőr is, (na nem annyi, és nem midnenhol!) kb nemsokra megyek vele.
# 5: Jaaa, hát az meg egyszerű divat. Manapság az a sikk, ha a férfiak szőrtelenítik magukat mindenhol, babapopsi simaságú az arcuk és úgy néznek ki, mintha akkor jöttek volna fotózásról.
Vannak egyébként férfias emberek de úgy látszik, hogy arra pont, hogy kicsi az igény manapság. (tapasztalatból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!