Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok fejletlen férfi?
Ebbe születnek bele, hogy Justin Bieber(Bocs ha nem jól írtam, de nem érdekel)meg nyálas fiú bandák a divatosak, a sok 16 éves kislány meg elolvad értük, persze, hogy Ők is beállnak a sorba.
Számít milyen példa van előttük.
De nőknél is anno Marilyn Monroe volt a szexszimbólum, most meg az agyatlan particicák a "menők".
Akinek van egy kis stílusa vagy nem akar megfelelni a divatnak, az úgysem áll be a sorba.Így legalább ki lehet szűrni a hulladékot x)
Mondjuk még a kedvencem, mikor az általad említett férfiak benyögnek egy ilyet, hogy:"agyatlan testépítő, meg szteroidoktól lett felfújva", közbe rengeteg férfi iszonyat sok munkával éri el sok-sok év alatt, hogy úgy nézzen ki ahogy.
De könnyebb azt mondani, hogy csak a cucc miatt van, miközben még ezek mellett is kell edzeni, mert az sem úgy működik, hogy belövi és másnapra izmos lesz.:D
Na de hát ilyen ez...
A 12-es jól mondja. A bátyámon is ugyan ez látszik.
Amúgy pedig kérdező mégis mi a búbánatot csináljak ha a mellkasom meg a hasam nem szőrös? Az arcom sem túl szőrös, csak az államon. Mégis mit csináljak annak érdekében, hogy szőrös legyek? Szedjek tablettákat vagy mi? K-u-r-v-ára nem tehetek róla, hogy ezt dobta a gép. A farkamnál a szőrt meg igenis le fogom borotválni mert sokkal jobb, hogy nem bokros hanem rövid pár millis. Nem kopaszodom, szálkás vagyok, van akinek már ez vékony, lesz*rom ilyen a testfelépítésem, emiatt ha elítélsz bárkit is akkor sötét vagy mint a fekete lyuk.
Komolyan gondoltam, mert amint látható, szőrös, izmos, nagyon magas.
Bár az lehet, hogy gyantázza magát, az nem tűnt fel.
Angol és német származású, nem cigány, vagy ilyesmi, tehát nem "természetes" a barnasága.
"tehát nem "természetes" a barnasága"
Pont ezért mondtam, hogy gyantázás mellett még egy kis barnítókrém vagy szoli is belefért neki, nem a származására céloztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!