Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a nőről, aki szeretőként, rámenősen, határozottan, de eléri, hogy a férfi végül elhagyja a családját érte?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 07:37
11/42 anonim válasza:
Köszönöm. Van már ember ismeret bőven így 50 felé.
12/42 A kérdező kommentje:
Hogy milyen okos itt mindenki... miért olyan valószínűtlen, hogy valaki nehezen dönt, de ha érzelmileg hatnak rá, nyomás alá kerül, akkor kénytelen dönteni. Igen, be van ijedve a pasi, meg nem mer lépni, nem egy határozott macsó típus, ezért kell egy kis ráhatás, ami rábírja a döntésre.
2023. máj. 28. 08:07
13/42 anonim válasza:
Én ezt nem értem.
Azért a szeretőm, mert nem akarok tőle kapcsolatot.
Én a szeretőmmel nem szívesen mutatkozom az utcán.
Ha elválna a feleségétől, kidobnám. Én biztosan nem mosok rá!
14/42 A kérdező kommentje:
Azért szerető egyelőre, mert a férfi kért egy kis haladékot
2023. máj. 28. 08:21
15/42 anonim válasza:
Tehát neked ilyen zsarolással befolyásolható gyenge pöcs kell. Megérdemled.
16/42 anonim válasza:
Igen, a haladékot azért kérte, hogy tudjon még veled kicsit szórakozni. Mennyire kell ehhez butának lenni, hogy így beszopd? Babám mikor válsz felnőtté végre? Az élet nem tündér mese, amivel áltatod magad, csak azért mert éppen szerelmesnek érzed magad.
17/42 anonim válasza:
14….. mint tapasztalt szerető, ezen most nevetek! Te nem ismered a férfiakat ugye?! Haladékot…. Te jó ég! Ez egy szokásos kamu szöveg butácska nők számára. Amúgy, ha nekem férfi ilyet mondana, repülne azonnal!
18/42 anonim válasza:
Ha elég tökös vagy és fel mersz tenni mindent egy lapra, akkor ultimátum:vagy dönt x időn belül vagy téged nem lát többet.
Én ezt nem mertem meglépni. Megvártam, hogy a feleség akarjon válni.
19/42 anonim válasza:
Ahhoz, hogy egy férfi elhagyja egy szeretőért a családját, ahhoz igen rossz kapcsolatnak kell, hogy legyen. Ha megtesz, azt pedig nyugodt lehetsz benne nem a szerető ráhatására teszi.
47F
20/42 anonim válasza:
Nekem magyarázod? A kérdezőnek inkább.
48/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!