Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Mennyire határozott pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire határozott pasi az ideális?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk százalékosan adjuk meg:

0% a döntésképtelen

100% a nárcisztikus

50% pont a kettő közötti normális ember

Nagyjából mennyit mondanátok tökéletesnek?

2020. máj. 3. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
60%
2020. máj. 3. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:

98% 😀

Én is határozott vagyok, szeretem ha határt húznak nekem is!

2020. máj. 3. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Nekik nem határozottság kell, hanem egóból származó jampiskodó nagyképűség.
2020. máj. 3. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
90%, mert én is szeretem a határaimat feszegetni, ahogy egy másik válaszoló is.
2020. máj. 3. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésfeltevés maga kissé hibás. A nárcisztikus személyiségzavarosak épphogy bizonytalanok magukban, csak eljátsszák a nagylegényt, de nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy valaki 10 perc alatt rájöjjön, hogy az egész csak álca.

Ettől függetlenül én azt gondolom, hogy a nők elvárásai közvetetten ambivalensek a férfiak határozottságát illetően. Igen, vonzó a magabiztosság, de a legtöbb esetben a magabiztosság eredete az egocentrizmus, az alacsony empátiakészség, hiszen úgy a legkönnyebb valakinek biztosnak lenni magában, ha nem igazán gondol másokra. Ez viszont hosszabb távon minden nőnek frusztráló, taszító. Kevés az olyan férfi, aki egyszerre határozott és empatikus is. S ők nem valamilyen félutat jelentenek egyetlen skálán, hanem két olyan külön skálának a felső tartományát jelentik, amely ritkán esik egybe ugyanabban az emberben.

2020. máj. 3. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
A nők elvárásai gyakran ambivalensek, hangulattól függően változnak.
2020. máj. 3. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

70%

Neked lehet, hogy az 50 a normális, de az én sem vagyok és nem bírom, ha valaki nem mer határozottságból kockáztatni (meglepni vagy olyat tenni nekem, amiről nem tudja biztosan, hogy tetszene nekem)

2020. máj. 3. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
2020. máj. 29. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
51,256767785667%-ban hatàrozott
2020. máj. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!