Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális pasi belsőleg?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 22:39
1/10 anonim válasza:
Mondjuk van szíve (mindkét értelemben).
3/10 anonim válasza:
Na skacok, ennyire fontos a belső a nőknek :))) ím a bizonyíték, elég meggyőző remélem.
4/10 anonim válasza:
Empatikus, megértő, humoros, inteligens, őszinte, hűséges, igényes, bàtor, felelőségteljes, hatàrozott, optimista, vidàm.
5/10 anonim válasza:
Legyen JÓ ember. Meg olyan gyereklelkü, mint én. Tudjon kritikusan gondolkodni és ne sajátítson ki.
6/10 anonim válasza:
Egy őszinte nő ezt írná: bunkó, agresszív, beképzelt, nagyhangú, a romantikát és az alapvető udvariasságot hírből sem ismeri.
7/10 anonim válasza:
Utolsó egy vesztes. Tudod mi a baj amagdfajta jófiúval? Hogy ha nöt lát rátapad, mint egy kullancs, és ha valami nem tetszik, akkor hisztizik mert azt hiszi anyuci majd sxalad a zsepivel. Nölj fel. Nem mindig más a hibás. Hagyd már ezt a gyáva dumát.
8/10 anonim válasza:
Nagyon nehéz tudomásul venni a tényt, kérdező, hogy mindenkinek másmilyen? Nekem pl. meglehetősen speciális igényeim vannak belső tulajdonságokat illetően a fentebb felsorolt alapvető elvárásokon kívül, mégsem fogom ide kiírni, mert azok az én személyes dolgaim, és egyedül az én feladatom azokat valakiben megtalálni.
9/10 he84 válasza:
Én például őszinte nő vagyok. Számomra legyen őszinte bátor, kedves, együttérző, figyelmes, gyengéd, hűséges, elfogadó és megbízható.
10/10 anonim válasza:
Megértő,támogató,határozott,és nem bunkó.Kedves,de nem papucs.Lehetőleg intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!