Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Milyen számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Milyen számotokra az ideális pasi?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Külsőre nincs ideálom, sokféle férfi tetszett már, mackós/vékony/sportos, magas, alacsony, szőke/barna hajú, szemüveges vagy anélküli... Nem számít.

Belsőre ideális, ha a férfi őszinte, határozott, van véleménye amit nem fél kifejezni, tudja mikor kell gyengédnek lenni. Ha intelligens, jó beszélgetőpartner, ha önmagát én engem is egyenrangúnak gondol a kapcsolatban, nem rendeli se alám se fölém magát.

Szerencsére találtam ilyen férfit, nem lehetetlen, nincsenek irreális "elvárásaim".

2017. dec. 24. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatban gondolkodik, őszinte, kedves, hozza lehet bújni, mindent meg lehet vele beszélni, hűséges, monogám, jól kiegeszítjuk egymast. Külsőre nekem az atlagosnak titulált ferfiak jonnek be inkabb. (nem a kigyúrt)
2017. dec. 24. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor leírtam már, mindig le lettem szavazva, úgyhogy köszi, nem írom le mégegyszer, mert semmi értelme.
2017. dec. 24. 11:11
 4/4 Judit58 ***** válasza:

Azt hittem a magas,vékony értelmiségi férfiakra bukom..haha

A párom fiatal magas de kicsit pocakos kemény srác.

az ideális férfi tehát szőrös erős kékszemű vigyorgó macsó szorgalmas és rendkívül ambiciózus.

Viszont nem diplomás.Viszont inteligens tájékozott, okos tanulékony.haha szóval egy buldózer:)

2017. dec. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!