Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményed arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról a nőről, aki szeretőként, rámenősen, határozottan, de eléri, hogy a férfi végül elhagyja a családját érte?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 07:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
#27 mi vezet oda konkrétan? XD Nekem volt már mindenféle kapcsolatom, de szerető szintre sose süllyedtem, ahol megcsaló szintre sem. Akiben van tartás, nem süllyed ide.
2023. máj. 28. 11:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

30:

"szerető mindig volt és lesz is a világtörténelemben. Szerencsére ennek már vannak etikus formái is"

Mire gondolsz amikor azt írod, hogy etikus formái?

A szerető az nem etikus, mivel hazudsz a párodnak/házastársadnak és folyamatosan megcsalod!

Ha a nyitott házasságra gondolsz, akkor az meg nem nevezhető szeretőnek, inkább egy másik, nem hivatalos partnernek, akiről tud a házastárs is.

2023. máj. 28. 11:30
 33/42 anonim ***** válasza:
17%

“ Akiben van tartás, nem süllyed ide.”

Ez egy hamis atrribúció!

Régen leginkább az volt az ok, hogy gazdasági érdekből házasodtak, nem szerelemből. Mondjuk kaptál egy öreg, büdös, igénytelen, agresszív férjet, és vele kellett leélni az életedet! Hát szerencsétlen asszony odáig “ süllyedt”, hogy a szomszéd jóképű, jó modorú Bélába, aki mellesleg a tenyerén hordozta, belé szeretett …

A mai világban néhány eset: adott egy boldogtalan házasság, ahol a férj kicsapongó életét mindenki tudja, de ha a feleség elválna, akkor a gyerekek és ő is mondjuk az utcára kerülne. Tehát a zsarolás miatt évekig csak tűr, próbál túlélni és a maga módján boldog lenni.

2. A férj évek óta impotens, nem akarja kezeltetni magát. Ezen kívül minden stimmel a kapcsolatban, minden! A nő emiatt nem akar válni, de a szexre szüksége van.

3. Egyszerűen olyan szinten belezúg egymásba Ádám és Éva, hogy nem bírják ki. Van az a vágy…. Úgy vannak vele, hogy majd elmúlik. Ádám nem akarja a nyakába venni a 3 gyerekes anyukát, a 3 gyerekes anya pedig a nála jóval fiatalabb Ádámot. Megélik a viszonyt, hagyják lecsengeni.

4. Vannak poli emberek, akik több embert tudnak szeretni és nem kívánják megszakítani az alap kapcsolatot azért, mert más is a képbe kerül. Ennek az etikus formája, amikor a pár megbeszéli ennek a kereteit.

Ez utóbbi a legideálisabb, de a társadalmi szabályok és kultúra miatt csak töredék esetben kivitelezhető.

2023. máj. 28. 11:51
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

30#

Agressziv és én lépek félre? Te lépsz félre, miért kened én rám? Ha meg nyitott kapcsolatban vagy egészségedre, az a te dolgod.

Nem is értem, hogy akkor minek írsz ide, amikor szeretői vsizzonyról van szó. Tudod a különbséget a kettő között egyáltalán? Mert úgy tűnik, hogy nem!

Ha a két fél megegyezik, hogy másokkal/mással is létesít szexuális kapcsolatot az nem megcsalás a szó szoros értelmében. De ha nem tud róla a másik, a képébe hazudik, hülyére veszi az már hűtlenség.

Különben mire fel a személyeskedés, akinek nem inge... Érted, magadra vetted, akkor vagy szeretőnek, csalfának érzed magad nyitott kapcsolatban, vagy egyszerűen az vagy.🤡

2023. máj. 28. 11:54
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Használhatná a rámenősségét értelmesebb dolgokra is.

Alapvetően az a hulladék számomra, aki csalja a másikat, mivel ő tartozik hűséggel is és rajta múlik, hogy egy esetleges közeledésnek milyen vége lesz. Nem voltam még sem megcsalt, sem megcsaló, sem szerető, de nem erősítem azt a tábort, aki ilyen esetben a hűtlen fél helyett a szeretőt utálja.

Viszont szerintem csak tönkreteszi az életét ő is ugyanazzal a faszival, aki másnak épp most tette tönkre.

Akkor inkább szedjen magának össze egy jobb partit.

2023. máj. 28. 11:55
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

34, a kommented és a stílusod agresszív és provokáló. Gondolom másban is ilyen vagy, ha vélemény különbség van. Ne túl jó ómen egy párkapcsolatra nézve, a férfiak nem szeretik ezt….!

Pont ezt ecseteltem, hogy a poli kapcsolatokra nagyon csekély a befogadó készség leginkább a női oldalról, ezért is marad az elhallgatás. Ha ebben szemléletváltás történne, az un. klasszikus megcsalás érvényét vesztené. Az elhallgatást pontosan azért teszi a hűtlen, mert nem akarja megbántani a másikat….

A kapcsolatok egy magas százalékban előfordul a felrelépés és én már nem kevés olyan korábban teli szájjal ítélkező emberrel találkoztam, akik hirtelen a másik oldalon találták magukat.

Egy kicsit több szerénység, bölcsesség nem ártana az élethez…

2023. máj. 28. 12:16
 37/42 anonim ***** válasza:
88%

36:

Na igen, az a kérdés hogy te melyik oldalon vagy?

Mert pl nekem van olyan férfi ismerősöm aki régóta csalja a feleségét, és szerinte ezzel nem okoz kárt, mert mindent megad a feleségének, gyerekeinek, amit csak kérnek.

Egyszer megkérdeztem tőle, hogy mit szólna ha kiderülne, hogy a felesége is félrelép?

Erre az volt a válasza, hogy akkor elválna, mert nem tűri, hogy a felesége megalázza őt a férfiúi mivoltában!!!

Tehát ő félrek*félhet, de az felesége nem, mert ő azt nem tűri!

Úgyhogy nem mindegy, hogy te melyik oldalon vagy pontosan, és honnan "osztod az észt"!

Mindjárt másképp állsz hozzá, ha téged csalnak meg, és pl te kapsz ezért a házastársadtól egy jó kis nemi betegséget, amit a szeretőjétől szedett össze (nem, az óvszer sem véd meg mindentől, lásd orális szex)!

2023. máj. 28. 12:34
 38/42 anonim ***** válasza:
80%

30#

Véleményt várt a kérdező, hát a legtöbb ember ugyanúgy, vagy hasonlóan gondolja mint én. Csak az ért veled egyet, aki csalfa (vagy nyitott kapcsolatban él).

Mint írtam engem nem zavar egyikse, de megvan a véleményem és nem fogom megváltoztatni csak azért, mert a hűtlen gyáváknak rosszul esik!

Amiket te felhoztál példának nyugodtan kivitelezhetőek nyitott kapcsolatként, vagy csak annyi, hogy válás/szakítás lenne a végeredmény.

Engem az se érdekel, hogyha megcsalnak, őt minősíti nem engem. Természetesen arról, hogy nem működik a kapcsolat valószínű, hogy én is tehetnék, de mint írtam már akkor el kell búcsúzni. Én el is búcsúznék, nem pazarolnám az időm olyan emberre, akivel nem jó a kapcsolat és kész próbálkozás, megbeszélés után.

Ha megcsal, elfelejti, hogy én is egy ember vagyok, akivel töltött el szép időket az egyáltalán nem tisztel és az még mindig az ő szegénységi bizonyítványa.

Nem állatok vagyunk tudtom szerint, akkor miért nem lehet kommunikálni, hogy ez meg az nem stimmel, változtatassunk rajta, vagy engedjük el egymás kezét?

Kifogásokat keressel arra, hogy a megcsalás elfogadhatóbb legyen, de teljes mértékben elfogadhatatlan. Hiába csűröd csavarod, hiába írod, hogy én provokálok hiszen te vagy az, aki provokál, te írtál én nekem, veszekszik velem fölöslegesen. Olvasd el a többi választ itt, vagy más megcsalási kérdés alatt - normális értékrenddel bíró ember nem támogatja, csak az bólogat a mondanivalódra, aki azt műveli/művelte, mint te!

2023. máj. 28. 12:37
 39/42 anonim ***** válasza:
83%

"hogy a poli kapcsolatokra nagyon csekély a befogadó készség leginkább a női oldalról, ezért is marad az elhallgatás. "

Már bocs, de más számomra gusztustalan, váladékos, kórokozóktól hemzsegő pinájából ne járkáljon már hozzám haza. Na meg még mossam is ki a pina váladékos alsó gatyáját ugyanabban a mosógépben, amiben az én ruháimat. Hogyne, persze. Ha ennyire nem képes más pinák nélkül élni, akkor nem kell házasodni. Tartsa meg magát más pináknak. Pfejj!!!!!!

2023. máj. 28. 12:55
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

Ez elég teátrálisra sikerült, gratulálok hozzá, sok munkát igényelt.

Engem nem kell győzködni, ez a te véleményed, én másképpen látom a világot, leírtam, hogy miért. Továbbra sem tartozom elszámolással neked, további szép délutánt!

2023. máj. 28. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!