Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejeloltem egy fiut, ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejeloltem egy fiut, ismerkedni akartam de kamu profilnak gondol engem. Gaz vagyok ha mondom neki, hogy akkor nezzen meg eloben? 23L

Figyelt kérdés

Nekem csak egy kepem van kint facen, es semmi bejegyzes. Nemreg regisztraltam.

Jogosan gondolja azt, hogy kamu vagyok. Kuldtem neki kepet, de még igy sem biztos benne hogy tenyleg letezem. Nincs igy kedvem beszelni vele, hogy erzem hogy ketelkedik bennem. Arra gondoltam megirom neki, hogy akkor nezzen meg eloben.

Ramenosnek fog gondolni? Csak azert irnam, mert nagyon tetszik, es nem akarom hogy amiatt ne ismerkedjunk mert kamunak hisz. Egy varosban lakunk.

2023. máj. 8. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Probald meg ;)
2023. máj. 8. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A videochat is előre felvett kamu videó fogadjunk... Engem nem versz át!
2023. máj. 9. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki uljetek ki egy parkba dumalgatni ha van kedve.. ez nem ramenos szoveg.
2023. máj. 9. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
32%
az is full kamu.
2023. máj. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!