Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért nem közelít, mert fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem közelít, mert fél hogy jobban megszeret engem, és elhagyom. Kamu szöveg?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy én szeretem őt. És akarom őt.

Nem nekem mondta közvetlenül, nekem csak mézes mázas dolgokat mond. Én csak azt érzékelem, hogy nem őszinte. Szerelmet vallott már, de nem nyitott kapcsolatra.

Egy bizalmas közös ismerősnek mondta, hogy azért nem mer velem tervezni, mert nagyon fél, hogy még jobban megszeret engem, én pedig el fogom hagyni őt. Egyébként tudja, hogy nem jellemző rám ez.

Először megsajnáltam, mert egy nagyon rossz kapcsolaton van túl és lehet még gyógyulnia kell. De amúgy egy nagyon magabiztos emberről van szó.. Úgyhogy belegondoltam, hogy ez lehet csak egy megúszó kamu szöveg, és amúgy más a baj. Szerintetek ilyen tényleg van?

Én vagyok a nő.

2022. okt. 8. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Kamu. Ha tényleg szeretne és nem csak mondana, azt minden létező módon kimutatna neked. Minden más csak arra van, hogy hulyitsen. Teljesen komolytalan.
2022. okt. 8. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz kamu szöveg
2022. okt. 8. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól érzed, hogy kamu.
2022. okt. 8. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kamu, én is ilyen lennék.
2022. okt. 9. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!