Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy pasi megszeretne ismerni benneteket milyen szöveg tetszene a legjobban?
1. Ha ezt itt kell megkérdezned, az már régen rossz.
2. Nem a szöveg a lényeg, hanem az aki mondja.
Sokáig én is ezt a kérdést tettem fel magamnak, és arra jöttem rá, hogy próbálj valami személyessel, konkréttal odamenni a lányhoz. Persze, ez nem egyszerű, rohadtul nem, ilyenkor lehet valami általánosság, de ne érződjön rajtad, hogy "meg akarod qrni". Én például megnézem a felsőjét, látom rajta, hogy Linkin Park, akkor megkérdem tőle, hogy melyik számuk a kedvence...majd viccesen odateszem, hogy 'in the end, it doesn't even matter'. Törekedj, hogy ne legyen kínos, és tudjon érdemben válaszolni a lány, és folytatni lehessen a beszélgetést :D
21F
Ismeros ugy jott ossze egy csajjal, hogy a Tinderen rairt, hogy a
Kurv...a any....ad!
Aztan igy elindult egy beszelgetes. Na, ekkor ertettem meg, hogy nincs altalanos szabaly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!