Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi van veletek? Milyen szöveg ez mostanság, hogy csak a BMW-s pasiknak lehet csajuk? Meg, hogy a pénz a lényeg, stb?
Nem igaz, tényleg.
Az Audisoknak is lehet. ;) :)
Ez nem pont külsőség mivel nincs köze a kinézetedhez.
A pénz lényeg ezt mindenki tudja, felesleges tagadni. Az autó kényelmes és jó az, ha bármikor le tudsz menni egy lányhoz vagy el tudod vinni őket valahová DE a normális lányok ezt nem várják el.
Kényelmes és jó, ha van de nem várják el 30 alatt. Viszonyt a 30 feletti nőknek azért már szúrja a szemét, ha még mindig bringával jársz.
sztem egész sokan vannak akik nem külső alapján választanak.
az általad leírt dologról pedig azt gondolom, h fasság.
Ha ez igaz akkor nekem nem lesz nőm, mert én még normális BMW-st nem láttam, így sosem vennék azt :D
De tényleg kevés már az olyan ember, aki tudja mi számít. Csak azt a szemét pénzt kergeti mindenki. Mert ezekből az emberekből sikerült robotot csinálni, beálltak a sorba. Egy olyan világban, ahol pár ezresért embert ölnek valami nagyon nem frankó. De a lényeg, meg kell becsülni az olyanokat, akik még képesek felismerni az igazi emberi értékeket.
Dagadt faszi simán : undorító disznó
Dagadt faszi menő kocsival : aranyos kismaci
Kb ez így megy sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!