Akinek van tetoválása, és "szöveg" (akár egy szó, a lényeg hogy betű), linkelne róla képet?
nekem ugyanilyenem van :P
Szia:)
Nem tudom mennyire egyértelmű, de ez a jobb karom belső fele:)
A tetoválásokban nem az a jó, hogy 5, 10, 20 év múlva is tetszeni fognak, hanem az, hogyha rájuk nézel eszedbe jut az az önmagad, akinek még tetszett:) Mai fejjel én már mást csináltatnék, de ennek ellenére imádom, akárhányszor ránézek mosolygok. Pont jövő hónapban fogják folytatni actually:) Azért mondom csak ezt, hogy ne tántorítson el ha nem vagy biztos abban hogy a tetkó ami most teszik később is fog-e...Nem az a lényeg:) Ha TE tetszel most magadnak, akkor a tetoválás is fog életed végéig:)
jo kérdés...volt egy oldal, ahol ezerszázdarab betütipus volt és abból válogattam....:) meg nem mondom már, melyik az az oldal, de ugy volt, hogy beirtam a szöveget, és kidobta az adott betütipusba....nem emlékszem, ugy linkelték nekem is....
amugy a szöveg:
be stronger girl...
:)
Ez a betűtípus sehol nincs fent, kézzel rajzolt. Ezt pl. én rajzoltam magamnak, és úgy lett felvarrva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!