Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedő szöveg? Nem ismerem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedő szöveg? Nem ismerem a leányzót, de nagyon megszeretném, kicsit közelebbről is, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
nem tudom hogy írjak rá.... találkozni nemfogunk tudni úgy hogy személyesen tudjam megismerni.... valamit írni kéne neki fész cseten csak nem akarom ezt a "szia, mizu?" szöveget mert biztos hogy -50ről indulnék :D csajok valami ötlet? nektek mi jön be?
2011. márc. 26. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak: "szia! szimpatikus vagy, és szeretnélek kicsit jobban megismerni" Kérdezd meg, hogy ellenére van e, nem tudom... nehogy már még gép mögé rejtőzve se tudj kitalálni valamit!
2011. márc. 26. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:
jó persze, de most ez nevetséges szöveg? :D nemtudok ni fejjel gondolkodni szóval nemtudom mi az ami tényleg nem sablonos és szánalmas meg mi az ami viszont tiltás törlést sem ér meg.. értitek :D
2011. márc. 26. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A nők is csak emberek, nem kell beképzelni, hogy teljesen más bolygóról jöttek. Gondolj bele, hogy neked mi esne jól, próbálj úgy közeledni. Ha a lánynak nem tetszik az ismerkedés ötlete, akkor tótágast is állhatsz, tök mindegy mit mondasz, úgy is elküld!
2011. márc. 26. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

ha rám így írnának h szia szimpatikus vagy szeretnélek jobban megismerni, nekem ezzel vége lenne...szerintem ez nemjó...az a legjobb szerintem, a szia mizu?:D

16/L

2011. márc. 26. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
No hát, szerintem meg pont ettől kapnék frászt, hogy "szia! mizu?"! :) Itt az élő példa, hogy lényegében tök mindegy, hogy kezdesz bele, egyénfüggő kinek mi jön be, de ha valakinek szimpatikus vagy, akkor úgysem fog elküldeni...
2011. márc. 26. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mit mondasz, úgyis csak a külsőt nézik, hiba fogják az ellenkezőjét hazudozni.
2011. márc. 26. 14:40
 7/7 anonim válasza:

Hány éves vagy kedves kérdező? Csak azért érdekel, mert korosztálytól is függ, hogy reagálna a " szia, mizu?" kérdésre. Ha idősebb a lány mint 20, akkor sztem ez nem a legjobb indító szöveg.

Sajnos még nekem sem jutott eszembe jobb, de agyalok!:)

2011. márc. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!