Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez létezik, vagy kamu?
Figyelt kérdés
Az létező jelenség, hogy egy férfi megijed az érzéseitől, nem tud mit kezdeni a helyzettel, és elmenekül, azaz hanyagolja a nőt? Vagy ez csak kamu?2020. dec. 6. 13:20
2/12 A kérdező kommentje:
Ez miért van? Pontosan mitől ijed meg, mi az amit nem tud ezen kezelni?
2020. dec. 6. 13:23
3/12 anonim válasza:
Létezik ilyen. Nemrég pont ilyen helyzetben voltam, megijedt a férfi és elkezdett hanyagolni. Mikor erről kérdeztem, azt mondta nem tudja mit akar. Én megszakítottam vele minden kapcsolatot.
4/12 anonim válasza:
Ha nem egy beszari kisfiú, akkor nagyon is tudja, mit akar. És ez nem te vagy.
5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként is kamunak tartom, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is.
2020. dec. 6. 13:49
6/12 anonim válasza:
Ez legtöbbször kifogás. Azt jelenti nem vagy neki elég jó, ha valami világszépe egy nő akkor pár férfi begyullad és nem lép.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a jelenséget, ha létezik. Értelmetlennek tartom.
2020. dec. 6. 14:23
9/12 anonim válasza:
#8: A pszichológia már vagy százötven éve tudja, hogy az ember nem teljesen racionális lény. Aki azzal próbálkozik, hogy minden emberi viselkedésre racionális magyarázatot találjon, az eleve kudarcra van ítélve. Múltbeli tapasztalataink olyan tudattalan sémákat alakíthattak ki a gondolkodásunkban, viselkedésünkban, amelyek később előnytelen vagy akár egyenesen önpusztító viselkedést generálnak. Gondolj például azokra az emberekre, akik öngyilkosságot kísérelnek meg, mert elhagyta őket a párjuk; vagy akik beolvasnak a főnöküknek, amikor teljesen világos, hogy ettől kettétörik a karrierjük. Számtalan példát lehetne még hozni. Ilyen az ember.
10/12 anonim válasza:
Nem kamu, létezik az ilyen, élő példa vagyok rá. Azt hiszik a nők, hogy szórakozok velük, amikor így cselekszem, pedig nem. Nincs önbizalmam, nincs mintám, ami alapján úm. ki tudnék teljesedni, és van egy alapbetegségem, ami miatt tök gátlásos vagyok, és ezt így összeadva úgy teszek képletesen, hogy felrúgom a labdát, de nem várom meg, hogy leesen, elkapjam. Azaz elkezdek érdeklődni egy nő iránt, és amikor közeledne, érdeklődne, akkor befékezek.
Ez tök gáz, tudom, de félek megnyílni. Ez is egyfajta kapcsolati szorongásféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!