Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan,hogy valaki tényleg allergias a gumióvszerra vagy csak egy kamu duma ez?
4-es vagyok. Erről az esetről beszéltem:
Kérdező! Miért hazudós fiúkák?
Képzeld, te lányocska, hogy eddig azt hogy allergiás a gumióvszerre egy 50 körüli nőtől hallottam csak.
Na most akkor mi van?
Attól, hogy valaki azt állítja, hogy allergiás rá, még nem biztos, hogy hazudik.
Ha felajánlod, hogy akkor ott a latexmentes, vegyetek azt és arra hárít, akkor el lehet küldeni a büdös fenébe.
Akkor egyértelműen pattintsd le, nem érdemel több energiát, aki felelőtlen.
Nekem nemrég a srác be akarta mesélni, hogy a megszakításos teljesen jó, meg amikor akartak gyereket a volt feleségével, az mindig tervezett volt. Nem voltam hajlandó semmire egy ilyen hozzáállással.
No pont ma hallottam a közös ismerőstől, hogy az első gyerek baleset volt. :D ezért elvette az exasszonyt még 24 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!