Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan,hogy valaki tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,hogy valaki tényleg allergias a gumióvszerra vagy csak egy kamu duma ez?

Figyelt kérdés
Sok pasi vetíti ezt, nem lehet ennyi allergiàs.
2020. nov. 8. 14:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
Tényleg létezik latexallergia, viszont latexmentes gumi is...
2020. nov. 8. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
99%
Van ilyen, viszont van latex mentes. Szóval nem jó kifogás.
2020. nov. 8. 14:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom,hazudós fiúkák....
2020. nov. 8. 14:33
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Volt egy AIDS-es olasz csávó, aki ennek a dumának köszönhetően tudott megfertőzni kb 50 nőt.
2020. nov. 8. 14:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem mindenki veszi be ezt a kamu dumát.
2020. nov. 8. 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
97%

4-es vagyok. Erről az esetről beszéltem:

[link]

2020. nov. 8. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező! Miért hazudós fiúkák?

Képzeld, te lányocska, hogy eddig azt hogy allergiás a gumióvszerre egy 50 körüli nőtől hallottam csak.

Na most akkor mi van?

2020. nov. 8. 15:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki azt állítja, hogy allergiás rá, még nem biztos, hogy hazudik.

Ha felajánlod, hogy akkor ott a latexmentes, vegyetek azt és arra hárít, akkor el lehet küldeni a büdös fenébe.

2020. nov. 8. 17:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen hárított erre hivatkozva, pedig meg is vettem volna.
2020. nov. 8. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyértelműen pattintsd le, nem érdemel több energiát, aki felelőtlen.

Nekem nemrég a srác be akarta mesélni, hogy a megszakításos teljesen jó, meg amikor akartak gyereket a volt feleségével, az mindig tervezett volt. Nem voltam hajlandó semmire egy ilyen hozzáállással.

No pont ma hallottam a közös ismerőstől, hogy az első gyerek baleset volt. :D ezért elvette az exasszonyt még 24 évesen.

2020. nov. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!