Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan,hogy valaki tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,hogy valaki tényleg allergias a gumióvszerra vagy csak egy kamu duma ez?

Figyelt kérdés
Sok pasi vetíti ezt, nem lehet ennyi allergiàs.
2020. nov. 8. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem védem az illetőt, szerintem is csak kamuzott, az alapján amiket leírtok.

De azt is el kell ismerni, hogy van aki allergiás a gumira. NEM a latex-re!

Nekem is több allergiám van. Természetesen nem általános, sőt kifejezetten ritka, ezen allergiák együttes fennállása, de nem 0.

Allergiás vagyok nem csak a latex-re, de a poliizoprén, butadién, butil, etilén-propilén, és kloroprén alapú kaucsuktípusokra is.

2020. nov. 9. 17:56
 12/15 A kérdező kommentje:
11 És akkor ha a nő sem szedhet gyógyszert( visszer, trombózis hajlam ) akkor milyen más megbízható módszert használsz?
2020. nov. 9. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Őszinte leszek, nem tudom, hogy akkor mit használnék.

Amilyen szerencsétlen lettem az allergiák terén (ez messze nem az összes, rengeteg dologra vagyok az), olyan szerencsém volt kompatibilitás terén. Sose fogtam ki olyan nőt, aki ne vehetett volna be fogamzásgátlót, vagy ne lett volna alapból spirálja.

2020. nov. 9. 18:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg szerencsés vagy, ma már ritka az a nő aki szedheti mert elég sok ellenjavallata van,azonkívül sokan dohányzás mellett is szedik pl és nemtudják hogy ugy tilos lenne.
2020. nov. 9. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:
spirál van esetleg, meg a réz, ez utóbbi hormonmentes. Esetleg egy utánanézést megér.
2020. nov. 10. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!