Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem olyan könnyen mondják szinte idegenek, hogy szeretnek engem. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Amúgy , annyit rólam, hogy nem rejtegetem az érzéseimet, és ennyi... Ez már indok? Komolyan gondolják?2022. aug. 13. 20:23
1/5 anonim válasza:
Felszínes emberekkel ismerkedés.
2/5 anonim válasza:
Szerintem adott esetben ez teljesen más. Lehet, hogy tényleg úgy érzi az illető és lehet csak manipulálni akar. Szerintem az utóbbi a ritkább. Nagyon sokan szeretet hiányosak és hajlamosak kis kötődés után is szeretetet érezni a másik iránt. Ami lehet, hogy hiba mert rövid idő alatt meg sem lehet ismerni senkit.
Elmondod, hogy mit értesz az alatt, hogy könnyen?
Nekem is voltak régebben kötödés és érzelmi problémáim.
3/5 anonim válasza:
Aki könnyen dobálozik ilyen szavakkal annak könynen dobálják mások is.
4/5 anonim válasza:
Abban a pillanatban még akár komolyan is gondolhatjáűk, de két nap múlva már mást szeretnek.
5/5 anonim válasza:
Én azt látom, hogy az emberek könnyen alkotnak véleményt bármiről, elég pár pozitív gesztus, már megnyerted őket magadnak. Ugyanígy vannak egy egy termékkel is, mindenféle ismeret nélkül rajongókká válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!