Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elhívtam a lányt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívtam a lányt egy csapatos bográcsozásra, de azt mondta, hogy ő inkább kettesben akar találkozni, akar azt jelenti hogy szeretne is valamit, vagy csak nem akar idegenekkel találkozni?

Figyelt kérdés
Mindketten 18 évesek vagyunk.

2021. máj. 21. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ez is az is lehet, szóval mindjettő, de szerintem csak veled akar találkozni.

Ha ez nagyon első közös tali, ne egy csapás idióta éhes jól osszeszokott kanok közé hívd meg szegényt, hanem kettesbe valahova, pl kv satobbi.. Aztán ha jól meg ismeritek egymast mehet a bogrács az idegenekkel!

2021. máj. 21. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Sztem is lehet mindkettő, de inkább arra tippelnék, hogy semmi kedve egyelőre a számára idegen haverjaiddal együtt gangelni, vagy ha családi bográcsozásról van szó, akkor meg az egész családodat mindjárt megismerni, hanem inkább csak veled szeretne találkozni.
2021. máj. 21. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem eszik húst, ezért próbál kibújni a bográcsozás alól.
2021. máj. 21. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelentheti mindkettőt.

- Az mindenképp jó jel, hogy kettesben akar veled talizni. Talán attól fél, hogy kilógna abból a társaságból, hiszen őket nem ismeri, csak téged. Esetleg attól is tarthat, hogy nem tudnátok csak egymással foglalkozni.

- Lehet, hogy csak barátként tekint rád, ezért nem akarja, hogy a társaság együtt lásson titeket és esetleg azt higgyék, hogy együtt vagytok.

Egy jelből nehéz ítélni, de ha felfedeztél már arra utaló jeleket, hogy bejössz neki, akkor inkább az első opcióra tippelnék.

2021. máj. 21. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
nem akarja tele zabálni magát mert akkor gyomor fájása lesz valamelyikötőknek úgy meg nem lehet sok mindent csinálni !
2021. máj. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!