Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kaptam egy csajtol (barati tarsasagbol, akit nem reg ismertem meg), akivel jol kijovok egy "ajandek" feleseget (kulcstarto) mikor kettesben talalkoztunk?
Ez a kerdes azert is lett felteve, mert kicsit eltavolodtunk egymastol azota, mert h en tobbet szerettem volna mint baratsag s csak ugymond baratilag talalkoztunk anno. Mar megbeszeltuk a dolgokat s most olyan semmilyen a viszony koztunk (ez most lenyegtelen).
A kerdesem az lenne, h minek is kaphattam azt a dolgot tole ha csak baratok vagyunk, v mi? (en nem szoktam lany barataimnak csak ugy adni valamit h tartsa meg, foleg amit addig ott hordott magaval).
Azért ajándékozott meg, mert tetszettél neki. A mostani helyzetből két dolgot szűrök ki:
1). valamit elszúrtál nála és megváltozott a véleménye rólad,
2). meggondolta magát (akadt neki más a horogra?).
1) Ezt jol latod, elszurtam azzal h tul ramenos voltam. Nemtudom h csinalhatnam vissza, esetleg tanacs? De velemenyem szerint most az a legjobb ha van kis szunet koztunk aztan majd lesz ugyis kozos buli a barati tarsasaggal s meglatjuk.
2) igen, en is gondoltam erre, nem kizart (de ha jobb lesz a kapcsolatunk, lehet megkerdem tole)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!