Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kaptam egy csajtol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kaptam egy csajtol (barati tarsasagbol, akit nem reg ismertem meg), akivel jol kijovok egy "ajandek" feleseget (kulcstarto) mikor kettesben talalkoztunk?

Figyelt kérdés

Ez a kerdes azert is lett felteve, mert kicsit eltavolodtunk egymastol azota, mert h en tobbet szerettem volna mint baratsag s csak ugymond baratilag talalkoztunk anno. Mar megbeszeltuk a dolgokat s most olyan semmilyen a viszony koztunk (ez most lenyegtelen).

A kerdesem az lenne, h minek is kaphattam azt a dolgot tole ha csak baratok vagyunk, v mi? (en nem szoktam lany barataimnak csak ugy adni valamit h tartsa meg, foleg amit addig ott hordott magaval).

2018. okt. 25. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért ajándékozott meg, mert tetszettél neki. A mostani helyzetből két dolgot szűrök ki:

1). valamit elszúrtál nála és megváltozott a véleménye rólad,

2). meggondolta magát (akadt neki más a horogra?).

2018. okt. 25. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:

1) Ezt jol latod, elszurtam azzal h tul ramenos voltam. Nemtudom h csinalhatnam vissza, esetleg tanacs? De velemenyem szerint most az a legjobb ha van kis szunet koztunk aztan majd lesz ugyis kozos buli a barati tarsasaggal s meglatjuk.

2) igen, en is gondoltam erre, nem kizart (de ha jobb lesz a kapcsolatunk, lehet megkerdem tole)

2018. okt. 26. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress utat a leányhoz. Szerintem ő még nem robbantott fel minden hidat, tehát egy hídon eljuthatsz hozzá. Beszéljétek meg, ami történt, kérj elnézést (bocsánatot), kérdezd meg, hogy felújítható-e a jó viszony és ígérd meg (és tartsd is be!), hogy többet ilyen nem fordul elő. Sok sikert!
2018. okt. 27. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Bar ilyen konnyu lenne, de koszonom a vlaszt!
2018. okt. 28. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:
De ez a hajo mar eluszott, max baratsag...
2018. okt. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!