Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit egy közös baráti ismertem meg. Amikor így többször találkoztunk szerelmes lettem belé de ne tudtam kettesben beszélgetni vele. Hogyan kezdjek el vele beszélgetni akár facebook-on hogy ne rögtön azt érezze hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 10:40
2/8 anonim válasza:
hogy lettél belé szerelmes ha nem is beszélgettél vele 4szemközt?
3/8 A kérdező kommentje:
ugy lettem hogy amikor a tobbiekkel voltunk akkor azert tudtam vele beszelni par szot csak ugy igazan nem sikerult kettesbe lenni vele
meg nem tul regi a barati tarsasag es mindenkit megismertunk es igy lettem szerelmes bele
2015. aug. 26. 10:52
5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem akkor facebookon kezdj el vele beszélgetni. Akkor nem tűnik úgy mintha szerelmes lennél belé. Kezdésnek kérdezd meg, hogy jól van-e, hogy telik a nyara, várja-e már a sulit? Aztán meg menni fog minden.
Sok sikert! :D
6/8 anonim válasza:
Aha szoval akkor valojában inkabb csak tetszik , mert ennyi ismeretség után nem hinném hogy szerelmes vagy . Ami meg a beszélgetés kezdeményezést illeti szerintem mondjuk egy "szia mizu? " tökéletesen jó. Amúgy hány éves vagy?
7/8 anonim válasza:
Szerintem egyik legkönnyebb dolgod van, mert még indok sem kell hozzá, hogy miért írsz, mert valamennyire ismeritek egymást.
Írj rá, és kérdezd hétköznapi dolgokról. Nem kell rögtön jeleket küldened neki.
8/8 anonim válasza:
Szentem az rossz lenne ha osszebaratkoznatok mert akk barátnak tekintene es nem tudna szerelmes lenni beled még akk se ha te aradozol rola.Velem is ez volt (13/L es tom h meg barbiznom kene meg ilyenek de mind1 ez van) szoval velem is ez volt es o is ilyen hétköznapi dolgokról beszelt es utana csak igy elmondta h szerelmes belém es én ezt nem tudtam hova rakni es én nem voltam az, ezert nem akartam h kinozzam ot honapokig ezert (nagyon rossz volt) de meg kellett bantanom annyira h rajojjon h nekem sem kell o es neki sem én.Ugyhogy szentem nagyon nezd h tetszel e neki es ha igen akk te is erzekeltetsd h neked is o, de ha nem akk csak óvatosan mert akar ez is lehet a vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!