Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejeloltem egy fiut, ismerkedni akartam de kamu profilnak gondol engem. Gaz vagyok ha mondom neki, hogy akkor nezzen meg eloben? 23L
Figyelt kérdés
Nekem csak egy kepem van kint facen, es semmi bejegyzes. Nemreg regisztraltam.
Jogosan gondolja azt, hogy kamu vagyok. Kuldtem neki kepet, de még igy sem biztos benne hogy tenyleg letezem. Nincs igy kedvem beszelni vele, hogy erzem hogy ketelkedik bennem. Arra gondoltam megirom neki, hogy akkor nezzen meg eloben.
Ramenosnek fog gondolni? Csak azert irnam, mert nagyon tetszik, es nem akarom hogy amiatt ne ismerkedjunk mert kamunak hisz. Egy varosban lakunk.
2023. máj. 8. 22:29
1/14 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy ramenosnek gondoljon, mert ugyebar en jeloltem be es talalkozni is hivjam el. De vegulis ez nem randi lenne,csak osszefutnank pl holnap este munka utan , hogy lassa hogy letezem es ha tetszem ismerkedhetnenk tovabb
2023. máj. 8. 22:29
4/14 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel akkor mond neki a videóchat-et.. ha ennyire kételkedik akkor találkozni is félni fog úgymond..
5/14 A kérdező kommentje:
Vidochatelni nem akarok, nem tetszem magamnak ugy, es rosszul ereznem magam. Sajnos nincs onbizalmam
2023. máj. 8. 22:47
6/14 anonim válasza:
Akkor en is kamunak tartanalak.
Ne haragudj
7/14 A kérdező kommentje:
Hat ez az, hogy teljesen megertem
Ezert mondom, hogy talan osszekene futnunk
2023. máj. 8. 22:50
8/14 A kérdező kommentje:
A profilomon semmi nincs a szuletesi datumomom kivul
2023. máj. 8. 22:50
9/14 anonim válasza:
Akkor meg azt fogja hinni, hogy szivatni fogod
10/14 A kérdező kommentje:
Egesz nap jon megy a varosban. Csak megbeszelnenk egy 5 perces talit. Ebben mar csak nem ketelkedne. Nem tudom. Idegesit ez a dolog mert tetszik nagyon es ha ezen bukna el az eleg rossz lenne
2023. máj. 8. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!