Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teli vagyok pénzzel, jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teli vagyok pénzzel, jól nézek ki, akkor a csajok miért a csóró, átlagos csávókkal vannak szívesebben? (Többi lent, ÉRTELMES VÁLASZT LÉGYSZÍVES!)

Figyelt kérdés
Hiába udvarolok, elhalmozom ajándékokkal, bókokkal, kinyitom a BMW ajtót stb… van egy-két randi és aztán látom, hogy sokkal jobban érzik magukat az ‘átlag’ csávókkal. Hogy is van ez? A pénz mégse minden? Bármit meg tudnék venni nekik, amit csak kitalálnának, megoldanám, mégse én kellek? MIÉRT? 20f
2023. ápr. 27. 15:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem viszed túlzásba? Én zavarban lennék, ha ajándékokat kapnék csak úgy.
2023. ápr. 27. 18:32
 32/36 anonim ***** válasza:
70%

"Vegyek meg mindenkit kilóra? Vagy mi?"

Ahhoz lehet, több pénz kéne.

2023. ápr. 27. 18:58
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Akiket keresel, azok itt vannak gyűjtve:

www.rosszlanyok.hu

2023. ápr. 27. 19:02
 34/36 anonim ***** válasza:
72%
Tuti valami csóró írta ki ezt, aki azt akarja hallani, hogy a pénz nem számít 😁
2023. ápr. 28. 03:54
 35/36 anonim ***** válasza:

Azért, mert az emberek többsége nem felszínes érdekember, hanem igenis egy párkapcsolatban a szerelem és a másik személyisége a legfontosabb nekik. Én a leírásból azt látom, hogy neked kb. a pénzed a legjobb tulajdonságod, meg akarod venni a másik társaságát, fitogtatod a pénzed, felszínes vagy és pénzmániás, érzelmi intelligenciád a béka popója alatt... ha nem egy echte golddigger nőt keresel (mert jaj-jaj, olyat, engem szeressenek ám, legyen olyan szomszédcsaj jellegű, de abból azért a top10-es), akkor ahhoz igenis kell valamit mutatni a pénz mellett / helyett, amiből azt látja a másik, hogy veled ÉLVEZET időt tölteni, és nemcsak na pénzed, hanem a személyiséged miatt is.

Én szeretek étterembe járni, de 1) magam is meg tudom rá keresni a pénzt, 2) napi szinten nincs rá igényem, 3) beleőrülnék, ha olyannal kellene étterembe járnom ilyen gyakran, aki nem szimpatikus és aki mellett megöl az unalom.

2023. ápr. 28. 11:14
 36/36 anonim ***** válasza:
Már eleve rosszul állsz hozzá a kérdéshez. Amit írtál abból az jön le, hogy meg van mindened (anyagiak) mégsem kellesz. Azért mert van pénzed, attól azon még nem tudsz mindent megvenni. Egy valóban normális nőt nem ez fog megfogni benned, maximum csak egy bónusz, hogy nem vagy nincstelen. Kérkedsz a pénzeddel? Ha igen, akkor az aranyásóknak fogsz kelleni. Fejleszd magad emberileg és akkor van esélyed egy normális nőre, máskülönben felejtsd el.
2023. máj. 2. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!