Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teli vagyok pénzzel, jól nézek ki, akkor a csajok miért a csóró, átlagos csávókkal vannak szívesebben? (Többi lent, ÉRTELMES VÁLASZT LÉGYSZÍVES!)
"Vegyek meg mindenkit kilóra? Vagy mi?"
Ahhoz lehet, több pénz kéne.
Akiket keresel, azok itt vannak gyűjtve:
www.rosszlanyok.hu
Azért, mert az emberek többsége nem felszínes érdekember, hanem igenis egy párkapcsolatban a szerelem és a másik személyisége a legfontosabb nekik. Én a leírásból azt látom, hogy neked kb. a pénzed a legjobb tulajdonságod, meg akarod venni a másik társaságát, fitogtatod a pénzed, felszínes vagy és pénzmániás, érzelmi intelligenciád a béka popója alatt... ha nem egy echte golddigger nőt keresel (mert jaj-jaj, olyat, engem szeressenek ám, legyen olyan szomszédcsaj jellegű, de abból azért a top10-es), akkor ahhoz igenis kell valamit mutatni a pénz mellett / helyett, amiből azt látja a másik, hogy veled ÉLVEZET időt tölteni, és nemcsak na pénzed, hanem a személyiséged miatt is.
Én szeretek étterembe járni, de 1) magam is meg tudom rá keresni a pénzt, 2) napi szinten nincs rá igényem, 3) beleőrülnék, ha olyannal kellene étterembe járnom ilyen gyakran, aki nem szimpatikus és aki mellett megöl az unalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!