Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teli vagyok pénzzel, jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teli vagyok pénzzel, jól nézek ki, akkor a csajok miért a csóró, átlagos csávókkal vannak szívesebben? (Többi lent, ÉRTELMES VÁLASZT LÉGYSZÍVES!)

Figyelt kérdés
Hiába udvarolok, elhalmozom ajándékokkal, bókokkal, kinyitom a BMW ajtót stb… van egy-két randi és aztán látom, hogy sokkal jobban érzik magukat az ‘átlag’ csávókkal. Hogy is van ez? A pénz mégse minden? Bármit meg tudnék venni nekik, amit csak kitalálnának, megoldanám, mégse én kellek? MIÉRT? 20f
2023. ápr. 27. 15:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%
ez elegge trollszagu
2023. ápr. 27. 16:14
 22/36 anonim ***** válasza:
77%

"Akkor mégis miért a semmirekellő átlag jön be nekik?"

Nos. Egyetlen nő sem fogja visszautasítani az anyagi javakat, ha MELLETTE egyéb vonzó tulajdonságaidat is felfedezi. Valamiben ez a "semmirekellő átlag" sokkal jobb nálad.

2023. ápr. 27. 16:19
 23/36 A kérdező kommentje:
16-os! Szerintem ne beszélj olyanról, amiről nem tudsz semmit…
2023. ápr. 27. 16:49
 24/36 A kérdező kommentje:
17-es! Mégis hogy viselkedik egy nem unalmas, nem buta, nem fasz személy? Köszönöm ha leírod.
2023. ápr. 27. 16:49
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Tippelek, kérdező: valószínűleg egy unalmas, fantáziátlan, százas szög egyszerűségű ember vagy.
2023. ápr. 27. 17:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hm, érdekes, hogy csak a provokatív válaszokra reagálsz, azokra nem, amik tényleg a kérdésre válaszolnak...
2023. ápr. 27. 17:02
 27/36 A kérdező kommentje:
25-ös: Tegyük fel - elméleti síkon -, hogy megfejtettél. Akkor mi a megoldás? Vegyek meg mindenkit kilóra? Vagy mi?
2023. ápr. 27. 17:10
 28/36 anonim ***** válasza:
#25-ös vagyok, visszakérdeznék: az egész kérdésed nem egy afeletti kesergés, hogy vajon ez miért nem sikerül neked? Mármint nőt venni kilóra.
2023. ápr. 27. 17:40
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert kilóra akarod megvenni az embereket. Senkinek nem esik jól, ha azt gondolják, őt kilóra meg lehet venni. Az igazán értékes emberek megbecsülhetetlenül értékesek. Akinek ára van, az nem értékes igazán. Azaz mindenkit olcsónak tekintesz. Értéktelennek. Talán le is nézed őket. Talán nem tudatos.

Az egyértelmű indikátor, hogy azt hiszed, hogy a pénz és a külsőség minden. :/ Ez van. Szerintem kutyából nem lesz szalonna: te már ilyen maradsz. Keres valami hozzád hasonlóan anyagias, felszínes, kilóra megvehető hölgyikét és legyetek boldogok.

2023. ápr. 27. 18:14
 30/36 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Az hogy itt fantáziálsz róla gyakorin még nem jelenti azt biztosan hogy gazdag és szép vagy
2023. ápr. 27. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!