Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyetemi tanáromba, én 28, ő 43. Sose jöttek be idősebb pasik, de ő valamiért nagyon megfogott, pedig tényleg full átlagos.Senkinek se merek erről beszélni. Szerintetek ez normális? Illetve hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 22:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nős? Meddig tanít még?
2022. márc. 14. 22:28
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Normális, persze. Nagyon patentek tudnak lenni az egyetemi oktatók.
2022. márc. 14. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális
2022. márc. 14. 22:45
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
15 év nem a világ. Köztünk 11 év van a férjemmel, 20+ éve együtt vagyunk, sosem zavart a korunk. Ha szingli, én tudatnám vele a helyedben, hogy mi a helyzet - elvégre felnőtt emberek vagytok.
2022. márc. 15. 01:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs senkije, talán már csak ebben a félévben lesz vele órám.
2022. márc. 15. 04:18
 6/15 harebell ***** válasza:
100%

Pontosan mit jelent az, hogy "beleszerettél"? Nem csak tetszik, vonz vagy imponál? Ismered egyáltalán emberként, vagy csak tanárodként? Beszélgettél vele tananyagon kívül bármiről akár egyszer is? Olykor kialakul ilyen "diákszerelem" a tanár felé, aztán annyiban is marad, max fantázia.

Persze HA komolyan úgy alakul, nem zavar a korkülönbség, ő egyedülálló és már tanítani se fog, akkor elvileg nincs akadálya.

2022. márc. 15. 08:44
 7/15 anonim ***** válasza:
36%

Sírok, bszki.

Egyik nap leírja a 24 éves nő, hogy szexkapcsolatot(!) akar egy 16 éves fiúval, azt mindenki dicsőíti, meg ünnepli.

Leírja egy 28 éves nő, hogy kikezdene a SZINTÉN FELNŐTT oktatójával és mindenki lepontozza a bátorító kommenteket.

Mi a fsz van veletek, tényleg…😀

2022. márc. 15. 08:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Én magam se tudom pontosan, hogy mi ez, nem igazán beszélgettem vele, de olyan jó embernek látom, plusz közös ismerősünk is van, és az is azt mondta, hogy nagyon jó ember, meg olyan vicces, sokat nevetek az óráján, meg nagyon okos, értelmes is. De már kb rá se merek nézni olyan zavarban vagyok az óráján. 😅 amúgy lehet a sok csalódás miatt tetszett meg ennyire, mert eddig sok volt a hülye, ő meg olyan ritka normális pasasnak tűnik.
2022. márc. 15. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így anno 24 évesen és mint kiderült, a dolog kölcsönös. Valahogy éreztem. Miután lediplomáztam, üzent egy ismerőssel, hogy keressem meg, igyuk meg a pertut. Megtörtént, de valahogy olyan fura volt az egész. Nem tudtam elvonatkoztatni, hogy ő a tanárom és abszolút nem volt meg az a láng, amire számítottam. Szóval ennyi volt a sztorink. :)
2022. márc. 15. 09:22
 10/15 anonim ***** válasza:
13%
7. Az oldalon a válaszolók többsége nő, akik támadnak mindent, ami egy férfinak is jó lehet, vagy amikor egy férfi a saját maga érdekét nézné egy nő érdekével szemben. Újabban azt a 30 éves nőt istenítik, aki összejön 20 éves sráccal, de azt a 30 éves férfit keresztre feszítik, aki 20 éves csajjal van. Ne keress benne logikát, hiszen nincs.
2022. márc. 15. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!