Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális egy olyan valakiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális egy olyan valakiért bánkódni, aki sohasem szeretett és soha nem is értékelte mindazt, amit teszek?

Figyelt kérdés

Alapjáraton az exem egy nagyon kedves, jó indulatú ember. Direktben azt hiszem sose akart engem bántani, de mégis úgy sikerült. Azért szakítottam vele, mert bevallotta hogy nagyon vágyik más nőkre, és azért szeparált el magától, mert őrlődött magában de "szeret". Eléggé megviselte az is mikor összeszedettem a cuccaimat és kimondtam a szakítást. Azután adtam 9 nap szünetet (egymásnak) egyáltalán nem keresett, akkor dobtam végleg.

Eléggé összetört, mivel rengeteget pakoltam bele eppe a kapcsolatba. Sem az érzelmi visszaigazolást, sem bókokat, sem alapvető dolgokat nem kaptam vissza tőle. Soha nem mondta hogy szép vagyok, soha nem fejezte ki hogy büszke lenne rám, vagy csak annyit hogy "de jó hogy itt vagy velem" Egy két szeretleket megtanult kinyögni de mást nem. Én eltűrtem a családját, azt hogy nem ér rá, és így utólag inkább alárendeltem magam, csak hogy kedves legyek és soha ne velem legyen a baj.

Nem is tudom mi fáj a jobban, az ő hiánya, vagy az hogy ennyire megalázott.

Mégis miért vágyakozott más után? elvileg nem volt konkrét személy, azt sem tudta megmondani, hiányzott e neki valami. Azt is elismerte hogy nem tett ebbe eleget. Rengetegszer közönyös volt, végignézte mennyire rosszul esnek dolgok nekem. Elég támogató párja voltam, és úgy érzem nem ezt érdemeltem. Egy jellemhibát se tudott felsorolni bennem

Akkor miért nem voltam elég jó?

első kapcsolatai voltunk egymásnak, de ő előtte már volt lányokkal (szexuálisan)

Mivel tényleg egy jó embernek tartom, akit nem osztogatnak minden sarkon, nagyon fáj az elvesztése, és hogy miért nem voltam elég jó. MINDENRŐL IS kommunikáltunk

2022. febr. 20. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás után nincs szünet, és maga a szünet is csak a szakítás halogatása. Amit csináltál önmagában szánalmas.

Nem kommunikáltatok mindenről is, hiszen az hogy te mire vágysz le volt ejtve, amik hétköznapi dolgok, ő meg gond nélkül bedobta, hogy mást dugna, ez azért közel nem ugyanaz!

Ne bánkódj, nincs miért, nyilván idő, de el fog múli a fájdalom.

2022. febr. 20. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd jön valaki más, aki értékelni fog Téged külsőleg-belsőleg egyaránt. Most még rossz, sejtem mit érezhetsz, nekem ilyenkor mindig úgy sikerült túllépni az egészen, hogy az eszemmel azokat a dolgokat mantráztam magamnak, amelyekből azután később tanulhattam (például, hogy ne rendeljem magam alá senkinek sem egy kapcsolatban).
2022. febr. 20. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
De miért erőltetted idáig, ha soha nem kaptál vissza semmit, csak adtál bele a kapcsolatba és szenvedtél? Van úgy, hogy nem illik össze két ember, az egyik nem érez úgy, mint a másik, ilyenkor nem erőltetni kell, hanem belátni, hogy ez nem jön össze és kész. Sose értem meg az embereket, akik összejönnek meg együtt maradnak valakivel, hátha jó lesz alapon. Ne bánkódj utána, hanem arra koncentrálj, hogy legközlebb olyannal jöjj össze, akivel összeillettek és megvan a kölcsönös törődés, szeretet.
2022. febr. 20. 21:55
 4/10 anonim válasza:
31%

Nem élte még ki magát. Ha nagyon szereted és elfogadó vagy vele szemben, adj neki időt amíg feltárja a világot, a nőket, az embereket és a különböző érezéseket. ( ez neked nagyon nehéz lesz lelkileg)

Ilyen akkor történhet meg, ha az a bizonyos kapocs nem volt elég erős köztetek.( nyilván vannak mélypontok egy kapcsolatban, amikor úgy érzi az egyik fél, jobb lenne mással. De amíg nem jut el odáig, hogy a párja tudtára adja, vagy nem csak egy fellángolás, hanem prioritássá válik, akkor azt jobb hagyni.) Az én javaslatom, hogy dolgozd fel azt, hogy más a jövőképetek, fejleszd magad, tanulj önismeretet és kezdj el önállóan is csinálni olyan dolgokat, amiket eddig vele terveztél. Nem tudom hány éves vagy, de kezdj el foglalkozni magaddal és a jövőddel. Egy igazán erős nőt nem padlózhat le semmi. Hidd el nekem, az !érett! férfiak többségének nincs más vágya, csak egy céltudatos magabiztos nő. Maradj nő, és tudd az értékeidet!

2022. febr. 20. 21:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Rengetegszer jeleztem hogy nekem kevés amit ad. Mi nyíltan kommunikáltunk. Amikor udvarolt, érdekes ki tudta fejezni. A mai napig csak azt képes mantrázni hogy neki más a szeretetnyelve, hogy mikor jeleztem neki, kb szégyelte magát emiatt mert nem mondta. Egyszerűen nem fakadt neki belülről, és fogalmam sincs egy évig hogy tudtam ezt kezelni. Talán úgy, hogy túl elfogadó voltam, azzal nyugtattam magam hogy más a szeretetnyelve, és ezt nekem el kell fogadjam. A barátaim hamarabb észrevették hogy szép vagyok mint a saját barátom. Az anyja miatt nem volt minőségi időnk, amit szintén toleráltam. De nem kellett volna

A nőkre vágyást folyton úgy jellemezte hogy csak feljött benne, nincs fantázia és más ember se. Csak le akarta magában tisztázni. Mindig azzal jött hogy te soha nem nézel meg senkit az utcán? Talán ha csak erről lett volna szó, nem rágná magát rajta egy hónapig. Mert ez már kőkemény másra vágyás, csak nem tudom miért és ez fáj a legjobban, hogy mi hiányozhatott belőlem

2022. febr. 20. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Elmúlt a szerelem
2022. febr. 21. 03:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet nem bánkódni miatta… De alapvetően igen, felesleges lenne, ha úgy működnénk, mint a robotok.
2022. febr. 21. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:

"rengeteget pakoltam bele eppe a kapcsolatba. Sem az érzelmi visszaigazolást, sem bókokat, sem alapvető dolgokat nem kaptam vissza tőle."

"Nem is tudom mi fáj a jobban, az ő hiánya, vagy az hogy ennyire megalázott."

"A barátaim hamarabb észrevették hogy szép vagyok mint a saját barátom. Az anyja miatt nem volt minőségi időnk, amit szintén toleráltam. De nem kellett volna"

Most mlért bánkódsz, ha ennyi bajod volt vele, és már elküldted?

2022. márc. 26. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, bocs, ha már nem aktuális. Remélem, jobban vagy.
2022. márc. 26. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én azt hiszem teljesen átérzem a helyzeted. Hasonló cipőben jártam-igaz én férfiként. Ha csak az egyik fél próbálja folyamatosan megoldani a problémákat az nem fog működni.

Esetemben egy viszonylag hosszú házasságot kellett lezárni, több éves "haldoklási" szakasszal. Ne sajnáld, hogy vége. Igaz azóta is magam vagyok, de jobb mint egy érzelemmentes kapcsolatban őrlődni.

2022. márc. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!