Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis hogy a baratom kihozza belolem a nem létező anyuka énem? Fiuk ezt gaznak tartjátok?
28 éves lány vagyok. Nincs gyerekem, nem is szeretnék. Nem is vagyok az az anya típus.
Most van egy tolem fiatalabb baratom, aki annyira kis ugyetlen, mindig zavarban van, olyan a karaktere mint nekem(igy tudom ha valamire azt mondja h nem ehes, nem szomjas akkor azt csak felenksegbol mondja hosszu ido utan is).
Nem tudom hogy lehetséges, de kihozta belőlem az anyuka énem.
Ha latom hogy a ruhaja furin all megigazitom, kajat csinalok neki, állandóan olelgetem. Vagy ha a haja osszekocolodott beallitom.
Tegnap például itt volt nálam, egesznap nem evett. Ágyban volt, kerdezem éhes vagy? Nem, de persze az volt. Ugyh csinaltam neki enni, az elejen en etettem, mert kerette magat. Persze utana elmondta h bocsi ehes volt de nem mert szólni.
szokták mondani, hogy vannak férfiak, akik pótanyukát keresnek, akit még dughatnak is
úgy tűnik, emberünk megtalálta
Valószínűleg ez egy enyhén szubmisszív kapcsolat a részéről, te pedig szeretsz kicsit uralkodni felette, no nem elnyomó módon, hanem ilyen anyáskodó módszerrel, igazságosan.
Nem ti vagytok Sarah és Jimmy és az Ed Edd n Eddy-ből? Ez a páros ugrik be a leírásról kb. ( [link]
Igazából en is sub vagyok normal esetben, nagyon visszahúzódó felenk. De o valahogy ezt kihozza belolem, es nem tudom miért.
Lehet egyébként ilyen, de a Sarah kicsit agresszív hozzám képest.
Mert amugy ha olyan szitu adódik a baratom ved meg.
Ez ilyen, olvastam pszicho témában is már erről, hogy más-más emberek másmás perszonát tudnak belőlünk előhozni. értsd más személyiségjegyed dominál nála.
Vagy amikor 2 határozatlan, alárendelő fél kerül kapcsolatba, akkor is lesz egy, aki kénytelen kvázi magára vállalni a dominánsabb szerepet. Vannak ilyenek.
Egyetértek a hetessel, ez így van, én is megfigyeltem magamon is.
Inkább az a kérdés, hogy ez neked jó-e így.
Én tudom magamról, hogy nekem nem tetszene. Szeretek én lenni a gyengébb fél és egy férfitól elvárom, hogy tökösebb legyen. Persze alkalomadtán van "szerepcsere", pl ha ő beteg és ápolom, de egy barátban is idegesítő, hogy nem meri kimondani, hogy éhes, nemhogy egy pasiban... Nem tudnék így felnézni rá.
Volt olyan is, hogy ismerkedtem egy fiúval, udvarolt, de valahogy az egész kisugárzásából, viselkedéséből éreztem, hogy én lennék a dominánsabb, jobb esetben anya, rosszabb esetben sárkány, és nem akartam olyanná válni. Szóval határozottan valós és fontos szempont a párválasztásnál a két személyiség dinamikája. Olyat találni, akinem nyom el, kibontakozhatsz mellette, nem szorongasz,nem érzed túl tökéletesnek, de nem is érzed gyámolatlan kisgyereknek, határozatlan kisfiúnak, aki mellett anya/sárkány lesz belőled. Hát nem egyszerű :D
Egy párkapcsolat egymásra valo kölcsönhatásokbol áll.
En sem vagyok anya típus a barátom belőlem is neha ki akarja hozni ezeket pl a juj elvágta az ujját és szenved meg hasonlok es mivel nálam van nekem van sebtapaszom, jön ez a gondoskodás.
Ilyenkor elmondom a filmekben golyókat kell kiszedni a pasikbol meg varrni, nálunk meg ez megy hogy majdnem sír egy ujjelvágástol. (Es 190 es domináns férfi..)
Am gyakorta jelzem neki(más esetekben), hogy nincs gyerekre szükségem, csak legyen képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!