Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyetemi tanáromba, én 28, ő 43. Sose jöttek be idősebb pasik, de ő valamiért nagyon megfogott, pedig tényleg full átlagos.Senkinek se merek erről beszélni. Szerintetek ez normális? Illetve hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

#10:

Én is nő vagyok. Nekem pont a másik jutott eszembe, hogy a másik kérdés alatt azért dicsőítették a 16-24 éves “szexkapcsolatot”, mert a sok bunkónak nem esett le, hogy ebből milyen PTSD-s megrontós trauma kerülhet felszínre később és hogy csak a farkuk után mennek, mert ők is vágytak ilyenre 16 évesen. Itt pedig azért, hogy nehogy már egy 28 éves csinos nőt egy 43 éves kapjon meg, vagy nem tudom.😀

2022. márc. 15. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:

10. Én 28 éves férfi vagyok, de szerintem teljesen rendben van, hogy egy velem egykorú 28 éves nő 43 éves férfival van. Vannak 28 éves női ismerőseim, munkatársaim és nem tudnám elképzelni összejöjjek velük. Ha legtöbben ők sem, hogy velem, az is teljesen normális, hiszen a nők többnyire a valamivel idősebb férfiakhoz vonzódnak. Jó, nem mindig a 15 évvel idősebbekhez, de az idősebbekhez. Én is (most kapcsolatról beszélünk) a fiatalabb nőkhöz vonzódom, a kb. 20-25 évesekhez.

Ezt csak arra írtam, hogy almát az almával, körtét a körtével hasonlítsunk össze. Vagyis felnőtt emberek összejövését felnőtt emberekkel. Az, hogy egyes emberek (akár nők, akár férfiak) tinikkel dugnának, az megint más tészta, mint egy felnőttek közötti kapcsolat.

2022. márc. 15. 10:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, azt hittem kritikusabbak lesztek, lehet engem zavar csak ennyire ez a 15 év, meg persze, hogy a tanárom. Talán még az se segít, hogy engem is 6-8 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál, de mondjuk a tanár is egy jól szituált 40-es. De fogalmam sincs, hogy ő érez e bármit.
2022. márc. 15. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a 10 évvel idősebb vezetésoktatómat szeretem.

Nagyon sokat rágtam magam a témán, de szerintem nincs ezzel gond, nem is akarok elfelejteni. Remélem, összejövünk, és neked is a legjobbakat remélem, kérdező. :)

2022. márc. 15. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt egy jó ismerösöm, aki hozzáment az egyetemi tanárjához feleségül! Egy gyermekük születet, a férfi sokkal idősebb volt, de végül a nő halt meg, pedig sokkal fiatalabb volt.
2023. szept. 27. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!