Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, hogy normális párkapcsolatot találjak amiből családom lesz?
Figyelt kérdés
Úgy érzem családomnak kéne lennie már rég.
Férjemnek, gyerekemnek.
Nincs rajtam külső nyomás, senki nem mondogatja miért nincs.
Belülről érzem, hogy vágyok rá.
Szeretném megtapasztalni, hogy van egy férfi aki önmagamért szeret, és a gyermekünket várom a szívem alatt.
Ez az élet rendje, ami mindenki életében bekövetkezik... csak az enyémben nem akar.
Nekem is ugyanolyan érzéseim vannak mint a szép nőknek.
Sőt még talán több, mert tudom értékelni a jót a sok bántás után.
Van még esélyem egy boldogabb jövőre 30 évesen?
2022. márc. 10. 22:18
1/8 anonim válasza:
Van, van, de ha csak vársz rá akkor nem. Tenni kell, ismerkedni, és akkor lehet hogy összejön.
2/8 anonim válasza:
Miért is ne lenne,én 35 vagyok de még mindig keresem az igazit.Nem akarok egy olyan nővel együtt lenni aki iránt nem érzek semmit,vagy nem tud egy idő után érzéseket ki váltani belőlem.Ez nem bűn,nem tart fegyvert senki a fejedhez,meg nem érdekel mások véleménye
3/8 anonim válasza:
Ez a gyerMek a szív alatt tömény nyál.
4/8 anonim válasza:
Van, de neked is tenni kell érte.
5/8 anonim válasza:
Ha nem vagy kiallhatatlan es nincsenek az egekben az elvarasaid, siman talalhatsz megfelelo ferfit.
6/8 anonim válasza:
#5 azért az sem árt ha nem bányarém, bár egy kis esély még akkor is van.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bányarém, de ha az is lennék, akkor sem tudnám elengedni a vágyaimat.
Folyamatosan próbálkozom a párkapcsolatokkal, de nem igazán akartak az eddigiek családot.
Pedig sok mindent megtettem volna azért, aki engem választ.
2022. márc. 11. 16:57
8/8 anonim válasza:
Hát, ez esetben ismerkedni kell amennyire csak lehet és minél előbb tisztázni mik a célok. Ha nem egyeznek akkor következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!