Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a normális fiúkat alázzák a lányok?
Figyelt kérdés
Engem mindig elutasítanak ha van egy jobb. Olyan megalázó. Már semmi önbizalmam nincs. Azoknak a fiúknak meg már annyi önbizalmuk van akiket helyettem szoktak választani. De ők meg meg sem becsülik a lányokat.
Olyan igazságtalan ez. 😔😥
2022. febr. 15. 11:30
1/23 anonim válasza:
A normális srácoknak nem kéne olyan sokat tenniük azért, hogy őket válasszák. Tökösebbnek kéne lenni, önzőbbnek és jobban adni magukra külső terén. Amíg ez nem megy, addig nem őket választják.
2/23 anonim válasza:
Mit értessz pontosan alázáson?
3/23 anonim válasza:
Bocsánat...Az elutasítás NEM megalázás
4/23 anonim válasza:
3-as, rosszabb valamivel, az igaz
5/23 anonim válasza:
kezdjük ott, hogy ne hívd magad fiúnak 18 év felett
6/23 anonim válasza:
Én mindig normális srác voltam a lányokkal. Nem, hogy problémám nem volt az ismerkedéssel, de egyenesen körberajongtak. Meg sem tudom számolni hányszor lett szex annak a vége, hogy jól tudok főzni és nemcsak kiraktam elé az ételt, de éreztettem is, hogy különleges.
7/23 anonim válasza:
Egyik ilyen vergődő sem volt soha emberileg több a páromnál. Így szkeptikus vagyok. :)
8/23 anonim válasza:
#7: Egyik vergődőt sem ismered, nem? :O
9/23 anonim válasza:
8
De, pont eléggé. Azokra értettem, akik az én visszautasításom miatt picsogtak, dühöngtek és jobbnak képzelték magukat a páromnnál.
10/23 anonim válasza:
#9: Ha ezt csinálták, értelemszerűen nem a normális pasik voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!