Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt már úgy hogy évekig hitegettèk és csak utóbb derült ki hogy csak pótlék volt, csak mankónak kellett?
Figyelt kérdés
Szerettem és segíteni akartam ennek a nőnek, de végül úgy néz ki csak becsapott. Benne van egy nárcisztikus toxikus kapcsolatban évekig próbálkozott hogy ki jöjjön, most itt volt a lehetőség velem, erre közölte hogy marad abban a kapcsolatban, de néha vissza táncolt óvatosan hozzám de ekkor intimitás már semmi nem volt, majd vissza hallottam hogy másnak mondja ez minek ír, keressen mást... És úgy hogy egyszer már volt vele kapcsolatom de akkor családi okok miatt megszűnt, sokat sírt akkor nekem de nem miattam volt az akkori szakítás. Én előttem egyszer pribakt ki jönni abból a kapcsolatból de az új fickó rosszabb volt mint a régi, így vissza is menekült a régihez. Sokat is emlegette azt a kapcsolatot, lehet hogy fél hogy csalódik megint? Én ahogy észrevettem fél egy új kapcsolattól, de tudat alatt mankó is voltam neki... Csak hát évek mentek el rá várvategnap 22:06
1/2 anonim 

válasza:

Engedd el, az ilyen nő sosem fog egy értelmes pasival leállni. Kell neki az áldozat szerep.
Exem hasonló, toxikus kapcsolatból lépett ki. Tőlem minden szeretetet megkapott. Tippelj mi lett a vége.
2/2 A kérdező kommentje:
Vissza ment vagy új kapcsolata lett?
tegnap 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!