Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan férfi, aki szívből megelégszik egy átlagos/átlag alatti nővel, és nem csak azért jön vele össze, mert nem akadt olyan, aki tényleg te tetszik neki?
10-ből 10 férfi ilyesmi barátnőt akar:
De van olyan aki elfogadna egy ilyet akkor is, ha az első linkes nő is járna vele:
?
Én kifejezetten az átlag csajokra hajtottam anno, az sem baj, ha kicsit csúnyább volt.
Ha összejössz egy ilyen nővel, egy idő után megszokod a kinézetét, és egyre jobban tetszeni fog.
Ha csak a minimumot is megadod neki, akkor is imádni fog, mindent megtesz, hogy vele maradj.
Tapasztalat!
Az én meggyőződésem az, hogy az átlag/csúnyácska csajokat nehezebb felszedni. Tele vannak frusztrációval, ha odamegyek hozzá, el se hiszi, hogy tényleg akarok tőle valamit. Volt olyan, aki azt mondta, hogy túl jól nézek ki hozzá. Egy szép nő jobban tudja kezelni a helyzetet.
Inkább maradok a szép nőknél, ha úgy alakul, 10/7 alá nem adom.
Amúgy az első linkes lány szerintem egy erős 9-es.
Én kb úgy nézek ki,mint a második.
Az életben nem közelített hozzám senki.:) erről ennyit meg az álszent dumáról 22/N
Akkor nem is jártál még senkivel?
Az én férjem soha nem akarna olyan nővel járni, mint az egyes, mert összecsinálja magát egy ilyen nőtől. Egyszer ezt úgy fogalmazta meg nekem, hogy neki nem kéne jó nő, mert azt félteni kell.
Én sokáig azt hittem, nála ez ilyen megalkuvás és csak azért mondja, mert szóba se állna vele ilyen csaj. Van benne valami, de a lényeg, hogy érzelmi szinten se tudna nyitni egy ilyen nő felé, mert akkor nem érezné magát magas lovon, márpedig erre az érzésre egy férfinek szüksége van.
Hát elég szánalom, de ha belegondolok, nekem se kéne egy 30 éves Alain Delon, mert a fene se akarna állandóan azon aggódni, épp kit dug a hátam mögött. De nem vagyok túl logikus, mert a 30 éves Harrison Fordot tartom a legjobb pasinak a föld kerekén és vele simán kezdtem volna párkapcsolatban. Ő úgyis csak ronda nőket szokott feleségül venni. :DDD
A másodil csaj sem csúnya!
De egyreszt az ilyen nyaklamc, csak az extravékony nőkön áll jól!
Alapozó, de minimum BB krém hasznalata igen ajánlott!
Neki nem all jol a rovid haj sem!
Hosszu haj lenne neki előnyös, valamint világosabb haj!
Szerintem ez a nő igénytelen...
32N
#6 vagyok
Nem, rám se néztek soha a férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!