Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van olyan férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan férfi, aki szívből megelégszik egy átlagos/átlag alatti nővel, és nem csak azért jön vele össze, mert nem akadt olyan, aki tényleg te tetszik neki?

Figyelt kérdés

10-ből 10 férfi ilyesmi barátnőt akar:

[link]

De van olyan aki elfogadna egy ilyet akkor is, ha az első linkes nő is járna vele:

[link]

?

2022. febr. 6. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Én a 9. válaszolóval értek egyet, szinten nőként. Szerintem ez a fajta szemüveg sem előnyös kb. senkinek. Ha a szemüveget lecserélni egy szebb formájú darabra, már attól is sokkal szebb lehetne.
2022. febr. 6. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Létezik
2022. febr. 6. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Normális ember számára a párja nem átlagos vagy átlag alatti. Mások szemében persze könnyen lehet, hogy az, ahogy ő maga is.
2022. febr. 6. 21:50
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Az első csajról a kép alapján árad a kivagyiság, az arcán nem kis enyhe undor is van.Tipikusan olyan,aki a világnak él, egy színésznőcske.De ez csak a kép alapján persze.

Nem tudnék még járni sem vele.

A másodiknak nagy,kedves mélybarna szemei vannak.Látszik,hogy megbecsulné a párját,és nem díszletnek használná.

A másodikkal sokkal inkább el tudnám képzelni, már csak azért is, mert nekem a barna szem a gyengém és a szemuveg is.

2022. febr. 7. 06:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A második lány k*rva ronda!!!! Hányadék! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen???

Az a baj, hogy amugy szép lenne, de összeválogatta a letező legelőnytelenebb dolgokat

32N

2022. febr. 7. 07:10
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Egy ember VALÓDI jelleme akkor mutatkozik meg, amikor hatalma van. A férfiaknak akkor van igazán hatalma a nők felett, ha magas szintű fizikai vonzalommal rendelkeznek, és/vagy nagy vagyonnal bírnak. Nézzük meg azokat a férfiakat, akik ilyenek. Van belőlük jó sok. Színészek, zenészek, üzletemberek, hírességek. Akik tényleg tengernyi nőt megkaphatnak. Mit látsz, ők milyen döntéseket hoznak? Átlagos Ágotát választják, vagy a fiatal gyönyörű Szexi Szilviket? Mert én bizony azt látom, hogy az esetek 98%-ban az utóbbi kategóriát. Tehát ebből szerintem egyértelműen kikövetkeztethető, hogy az átlagos férfiak is szívesebben lennének a szexistennőkkel, viszont nem kaphatják meg őket. A döntésük sokkal inkább kényszer, csak ezt még maguknak sem vallják be.

Tudom, le fogtok pontozni, de a valóság mindig megmutatja az igazságot.

2022. febr. 7. 09:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfinek ugyanolyan az ízlése, így szerintem van ilyen is (pl. exem - láttam rajta, hogy akkor is csak velem foglalkozott meg rám akart nézni, amikor tényleg kifejezetten szép, nem r...s ismerősökkel találkoztunk). De azt is aláírom, hogy van nem kevés, aki csak azért jön össze az átlagossal, mert tudja, hogy a neki igazán tetszők rá sem hederítenek, dugni azért meg szeretne.
2022. febr. 7. 10:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig mindig a jó pasik jöttek be,én meg nem tartozok a szépek közé.

De bármikor ismerkedtem társkeresőn hasonló kaliberrel,mint amilyen én vagyok nőben,ők is elvárták,hogy a nő vékony legyen,szép arcú.

Teljesen igaz,hogy akik megtehetik pl zenészek,színészek,kivétel nélkül fullos csajaik vannak.

Mindig a külső számít.

2022. febr. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!