Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan férfi, aki szívből megelégszik egy átlagos/átlag alatti nővel, és nem csak azért jön vele össze, mert nem akadt olyan, aki tényleg te tetszik neki?
10-ből 10 férfi ilyesmi barátnőt akar:
De van olyan aki elfogadna egy ilyet akkor is, ha az első linkes nő is járna vele:
?
Az első csajról a kép alapján árad a kivagyiság, az arcán nem kis enyhe undor is van.Tipikusan olyan,aki a világnak él, egy színésznőcske.De ez csak a kép alapján persze.
Nem tudnék még járni sem vele.
A másodiknak nagy,kedves mélybarna szemei vannak.Látszik,hogy megbecsulné a párját,és nem díszletnek használná.
A másodikkal sokkal inkább el tudnám képzelni, már csak azért is, mert nekem a barna szem a gyengém és a szemuveg is.
A második lány k*rva ronda!!!! Hányadék! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen???
Az a baj, hogy amugy szép lenne, de összeválogatta a letező legelőnytelenebb dolgokat
32N
Egy ember VALÓDI jelleme akkor mutatkozik meg, amikor hatalma van. A férfiaknak akkor van igazán hatalma a nők felett, ha magas szintű fizikai vonzalommal rendelkeznek, és/vagy nagy vagyonnal bírnak. Nézzük meg azokat a férfiakat, akik ilyenek. Van belőlük jó sok. Színészek, zenészek, üzletemberek, hírességek. Akik tényleg tengernyi nőt megkaphatnak. Mit látsz, ők milyen döntéseket hoznak? Átlagos Ágotát választják, vagy a fiatal gyönyörű Szexi Szilviket? Mert én bizony azt látom, hogy az esetek 98%-ban az utóbbi kategóriát. Tehát ebből szerintem egyértelműen kikövetkeztethető, hogy az átlagos férfiak is szívesebben lennének a szexistennőkkel, viszont nem kaphatják meg őket. A döntésük sokkal inkább kényszer, csak ezt még maguknak sem vallják be.
Tudom, le fogtok pontozni, de a valóság mindig megmutatja az igazságot.
Nekem mindig mindig a jó pasik jöttek be,én meg nem tartozok a szépek közé.
De bármikor ismerkedtem társkeresőn hasonló kaliberrel,mint amilyen én vagyok nőben,ők is elvárták,hogy a nő vékony legyen,szép arcú.
Teljesen igaz,hogy akik megtehetik pl zenészek,színészek,kivétel nélkül fullos csajaik vannak.
Mindig a külső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!