Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy néz ki egy átlagos 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy átlagos 30 körüli nő?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem egy kérdést, aki kisebb vitát kavart:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Az utolsó kérdés megihletett, hogy utána járjak annak, milyen egy átlagos 30 körüli nő külseje, aki sem fiatalos, sem nem ideges. Kezdetem tehát a topikot egy összehasonlító fotóval.

[link]

Így néz ki azt átlagos 30-as a 20 éves önmagához képest?

2022. jan. 27. 11:24
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
*aki sem nem fiatalos, sem nem öreges
2022. jan. 27. 11:24
 2/36 anonim ***** válasza:
92%
Próbálta valaki a vodkás Mon Cherit? Ki akarom próbálni, de csak nagyban van, félek, hogy nem jó.
2022. jan. 27. 11:25
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
2# igyál előtte pár házi páleszt. Utána már mindegy milyen az íze, jó lesz az😅
2022. jan. 27. 11:29
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosan.
2022. jan. 27. 11:31
 5/36 anonim ***** válasza:
73%

Inkább smink nélküli fotót kellett volna keresned, hiszen a nő "valódi" arcát smink nélkül látni. Bárkiből lehet akár tíz évvel fiatalabbat is kreálni sminkkel/frizurával/öltözködéssel.

A harmincéves nőn - ha időben elkezdte az arcápolást- egy ránc sincs, pattanásai nincsenek,szerencsés esetben hibátlan az arcbőre. A haja még nem őszül, bár ha sötét típus akár lehet pár őszhajszála, de manapság már kevés nő az aki nem festeti a haját.

A testalkata függhet a genetikától, attól,hogy szült-e vagy sem,sportol-e vagy sem. Nőként írom,hogy egy 30 éves nő alkata tökéletes lehet, akár a legtökéletesebb a korosztályokat figyelembe véve.

Van kialakult stílusa az öltözködésben, ha esze van nem tinimódra öltözik, de bármit felvehet egy szerencsés alkatra.

2022. jan. 27. 11:35
 6/36 anonim ***** válasza:
92%

A színésznő a képen speciel jobban néz ki 30 évesen mint, 20 évesen.

És igen, kellő odafigyeléssel, így szépen megcsinálva sok 30 körüli néz ki, nem ritkaság.

2022. jan. 27. 11:38
 7/36 anonim ***** válasza:
93%

A képen lévő nő szerintem inkább szép, mint átlagos.

[link]

Ő már inkább átlagos.

2022. jan. 27. 11:39
 8/36 A kérdező kommentje:

Igazad van 7-es. Akit linkeltem az szép.

Akit te linkeltél, az átlagos.

2022. jan. 27. 11:40
 9/36 anonim ***** válasza:
92%
Hozzátenném, hogy Brie Larsson sem így nézne ki 30 évesen, ha nem színésznőként dolgozott volna, úgy, hogy egy egész csapat dolgozik rajta, hogy a legjobbat kihozza a kulsejebol, hanem mondjuk 20 éves kora óta a gyárban melozna 12 órában.
2022. jan. 27. 11:51
 10/36 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a hetes által linkelt is ugyanolyan szép, mint a kérdező által linkelt, csak béna a póza, ruhája, haja, sminkje.

[link]

Szerintem ilyen egy "jobb átlagos" nő 25-35ig. Nagyon nem tudod belőni, épp hol tart. A testünkön a bőr picit puhult, amit leginkább nyak-tokán, felkar/hónaljon lehet észrevenni és a rendkívül apró első ráncok már megjelenőben vannak egy egy ősz szállal is.

2022. jan. 27. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!