Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy átlagos 30 körüli nő?
Nemrég feltettem egy kérdést, aki kisebb vitát kavart:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Az utolsó kérdés megihletett, hogy utána járjak annak, milyen egy átlagos 30 körüli nő külseje, aki sem fiatalos, sem nem ideges. Kezdetem tehát a topikot egy összehasonlító fotóval.
Így néz ki azt átlagos 30-as a 20 éves önmagához képest?
20
Rád meg egész életedben nem nyitja senki, úgyhogy azt hiszem, mi nyertünk :DDDD
De legalább a micsodátokat ne csapjátok* ki.
*maszturbálás.
23 és még te hisztizel meg fenyegetőzől jelentgetéssel és kitiltással a másik kérdésednél, személyeskedés miatt 🤡
Egyébként nem kavart vitát az a a szánalmas kérdésed, a válaszolók egyetértettek, csak te erőlködsz kétségbeesetten hogy banyának állítsd be a harmincéveseket, mindenki más csak röhög rajtad :D
(Nem vagyok annál a provokációnál válaszoló)
#16, #17, #18
úgy látom, a 15-ös válaszommal eléggé sikerült belegázolni egyesek lelki világába
én még tényleg nem találkoztam olyan emberrel, akinek a bőrén ne látszott volna meg, hogy eltelt tíz év. fiatalok körében sem. ezt saját magadon nem veszed észre, elvégre minden nap, amikor tükörbe nézel, gyakorlatilag ugyanaz az arc néz rád vissza, mint tegnap vagy tegnapelőtt. ez akkor nagyon feltűnő, amikor évek óta nem láttál valakit (például osztálytalálkozók), vagy amikor tíz év eltéréssel készült nagyon jó minőségű fényképeket egymás mellé teszel.
"Mint mindenben, ebben is le vagyunk maradva. Kb 20 évvel ezelőtt már kifutóban volt ez "a bűvös 30-as, ami felett mindenki hirtelen ronda lesz" trend."
trendek jönnek-mennek, de az igazság nem változik: sok kicsi sokra megy, 30 felett már eléggé kijön, ki mennyire figyelt magára az évek során
Pont Brie Larson nagyon nem átlagos nő, a világ egyik legszebb nője (jelenleg legalábbis, fiatalon tény hogy nem volt annyira jó csaj, de ezzel elég sokan vannak így, változik az ember, ő meg nagyon is előnyére változott).
Az se igaz amúgy hogy ő csak a sminknek köszönheti, közösségi oldalon láttam fotóit/videóit ahol abszolút nulla sminkben, pólóban van és mégis rohadtul jó csaj. Talán nem véletlenül pocskondiázzák annyit, irigyek rá hogy nem csak sikeres és gazdag de még szép is.
Szóval egy "milyen az átlag 30-as nő" kérdéshez igazságtalan belinkelni őt, mert ő rohadtul nem átlagos hanem bőven a fölötti.
Nem kavart (olyan nagy) vitát, mert én nem engedtem, hogy egy 20 oldalas vita kerekedjen belőle, + besegített nekem a moderátor is, aki több kommentet törölt onnan. A válaszolók 100%-a, akik durván sértegettek engem nő volt, amivel egyébként le is leplezték magukat, hogy nem higgadt, boldog emberek, pont azért sodorta őket ebbe a rovatba a szél. Ezért nem lehetett azt a témát normálisan megbeszélni, mert elsárkányosodott nő módjára viselkedtek, akitől a férj inkább kimegy a lakásból sétálni egyet. Hogy értsd miről van szó: nem feltétlenül a kritika zavart engem, hanem az undok stílus.
"csak te erőlködsz kétségbeesetten hogy banyának állítsd be a harmincéveseket,"
Ez egy szalmabábérvelés, lásd itt:
Magad is elolvashatod a kommentek között, hogy elismertem, hogy vannak csinos 30-as nők, meg azt is elismertem, hogy egy 30-as nő is tud egészséges gyereket szülni. Ezzel nyitom a topikot is, hogy hivatkozom egy csinos 30 körüli nőre.
Jelentettem egyébként ezt a hozzászólásod is, és a csillagaid meg a stílusod alapján felismerlek, téged is töröltek onnan. De csináld csak. Hamarosan talán kapsz egy moderátori figyelemeztetést, hogy kijózanodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!