Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy néz ki egy átlagos 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy átlagos 30 körüli nő?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem egy kérdést, aki kisebb vitát kavart:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Az utolsó kérdés megihletett, hogy utána járjak annak, milyen egy átlagos 30 körüli nő külseje, aki sem fiatalos, sem nem ideges. Kezdetem tehát a topikot egy összehasonlító fotóval.

[link]

Így néz ki azt átlagos 30-as a 20 éves önmagához képest?

2022. jan. 27. 11:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

29

Mint már írtam, én nem válaszoltam arra a kérdésedre, tehát onnan nem is töröltethettél.

Azért vigyázz ezekkel a fenyegetőzésekkel, mert nem biztos hogy te jársz jól ha az adminok nevében próbálsz rendezkedni meg kitiltásokkal fenyegetőzni.

2022. jan. 27. 15:54
 32/36 anonim ***** válasza:
26%

Megjöttek már a megkeseredett nőgyűlölő incelek és/vagy az irigy nők, akik képtelenek elfogadni hogy ez a nő igenis penge minden szempontból, és a közelében se lesznek soha egy ilyen csajnak.

Amúgy legjobb tudomásom szerint Brie Larsonnak nem volt plasztikázva semmije, az arca fiatalabb kori képeken is tökéletesen felismerhető, annyi történt hogy felnőtt plusz sok képen ki van sminkelve de ennyi.

2022. jan. 27. 16:01
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

"amivel egyébként le is leplezték magukat, hogy nem higgadt, boldog emberek, pont azért sodorta őket ebbe a rovatba a szél."

Kicsit unalmas már, hogy ezzel próbáljátok magatokat igazolni. Mintha ez valami ultimate axióma lenne.

30 vagyok, tinikorom óta járok az oldalra. Úgymond a perverz élvezetem. Ez alatt az idő alatt voltam iszonyatosan magam alatt, volt időszak, amikor semmi nem jött össze az életemben, most viszont egy ideje sínen van az életem. Mégis járok ide. Itthonról dolgozom, nem vagyok egész nap elhavazvam bőven van időm írogatni. Vitázni is szeretek, nem szeretem kevésbé a vitákat attól, hogy nem xar az életem.

2022. jan. 27. 16:29
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

A 30 egyáltalán nem para, ha nem szarod el a 20-as éveidet. Aki vigyázott a bőrére, sportolt, nem dohányzó, gyerektelen, maximum alkalmi ivó, annak nem jelent nagy változást, hogy 30 lett. És ezt tapasztalatból mondom, kb minden unokatesóm, tesóm és a párjuk is 30 körül jár, én vagyok csak csitri.

De vannak a kemény ivók, napon dolgozók, sokgyerekesek... Tényleg úgy fogalmaznék, ahogy előttem, az életmódja elkezd látszani mindenkin 30 körül.

De amúgy a plasztika sem olyan már, mint régen. Simán elérhető kb bárkinek, egy jobb módú embernek nem pénz... Ahogy a normális étel (zöldség, sovány husi) és a sportbelépők sem. Szóval egyben tudja magát tartani az, aki kicsit jobban szituált. Pl nekem voltak aknés hegeim az arcomon, lézerrel leszedettem őket 60ezerért. Olyan, mintha örök életemben babaarcom lett volna. Egy hétvége alatt feldagadt, utána leapadt, lehámlott és szevasz. 👌🏻

2022. jan. 27. 19:57
 35/36 anonim ***** válasza:
Egy töltés is hasonló árban van, aztán 1-2 évig tartja magát... Az enyém meg örökre :D
2022. jan. 27. 19:57
 36/36 anonim ***** válasza:
26%
2022. jan. 27. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!